Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru ultimele 5 luni ale anului 2023. Cum afectează Kiron retrograd fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit horoscopul pentru ultimele cinci lunii ale anului 2023. 

Camelia Pătrășcanu a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale, pentru ultimele cinci luni ale anului 2023, potrivit fanatik.ro. Astrologul a mărturisit că vom fi sub fenomenul Kiron retrograd, până în luna decembrie. 

Pentru Berbeci, conștiența de sine e subliniată și ea se manifestă în muncă. Până la finalul anului, Kiron le dă Berbecilor curajul de a fi ei înșiși. Trebuie să conștientizeze că nu toți oamenii îi urmează sau au curajul lor, că nu toți sunt sinceri, drepți, curajoși.

Taurii au curajul de a ierta și de a înțelege. Îi vor înțelege pe cei pe care i-au judecat sau i-a pedepsit cândva. În general, au o putere de vindecare Taurii atât a lor cât și a celor foarte apropiați. Pot trage multe învățăminte, se pot autoavertiza dacă și ei greșesc.

Pentru Gemeni, Kiron aduce înțelepciune și vindecare în raport cu iubirile lor. Kiron poate aduce mai multă deschidere și acceptare a faptului că fiecare iubește în felul său. Trebuie să fim onorați când primim iubirea celuilalt. Pe de altă parte, Kiron aduce înțelepciune în relațiile sociale, când să spună nu, când să spună stop.

Pentru Raci, Kiron e poziționat în zona puterii atât în familie cât și în zona profesională. Tot ce fac Racii acum duce la nevoia de a corecta situații în care au luat decizii importante și curajoase, dar care au produs consecințe și efecte colaterale neplăcute.

Pentru Lei, Kiron subliniază simțul dreptății, vindecarea situațiilor în care n-au știut să-și afirme dreptatea sau au făcut-o violent, când au vrut să își impună dreptatea. Lunile acestea de vară și de toamnă reprezintă un antrenament de acceptare și de toleranță.

Pentru Fecioare, Kiron e aducător de putere și vindecarea situațiilor în care nu s-au simțit destul de bune. Toate situațiile în care au avut nevoie ca altcineva să le laude, să le dirijeze trebuie vindecate. Kiron e în Berbec, deci e nevoia de liberă inițiativă. Trebuie să acționeze, că altfel pierd trenul. Pot face lucruri mari.

Balanțele pot vedea cu alți ochi, mai înțelepți, relația cu partenerul de viață. Repară situațiile în care au cerut prea mult, în care au fost prea exigente. E necesar să se vindece niște situații.

Scorpionii au și ei de lucru. Kiron le aduce hărnicie și implicare în zona profesională. Trebuie să treacă la treabă și să se mobilizeze. Uneori pot amâna lucruri și nu sunt motivați. În tot cazul, vin mari lecții legate de dedicare, muncă.

Săgetătorii au bucuria de a fi, mai ales cei trecuți de prima tinerețe. Au dorință de a iubi, de a trăi, chiar un gust pentru aventură. Pentru alții, Kiron aduce înțelepciune în trăirea vigorii, a senzualității.

Capricornii au un Kiron cu mari lecții legate de familie, de cămin. Sunt multe lucruri care se descarcă până anul viitor. Poate înțeleg ce au făcut și n-au făcut, ce pot face de acum încolo. Destinul e chiar în zona familiei, deci trebuie să se implice un pic mai mult.

Vărsătorii au un Kiron care aduce gust pentru cunoaștere, acumulare de cunoștințe ce servesc unui scop. Pot fi noi abilități pe care vor să și le dezvolte. Organizează limpede informația pe care o au, făcând conexiuni istețe. Se fac cunoscuți prin cunoștințele lor. Se pot naște și proiecte noi ori resuscita proiecte mai vechi de care nu s-au apucat.

Peștii au un Kiron prezent în zona câștigurilor. Sunt învățați cum să facă bani pe termen lung, mai ales acum pe perioada de retrogradare. Sunt mai curajoși în a nu-și irosi calitățile și atuurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




Horoscop 13 - 19 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...

pixel