Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Zodia care are noroc de BANI
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu previziune astrologice pentru săptămâna care urmează. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, la Antena 3, care sunt zodiile care vor avea succes săptămâna viitoare, și care sunt acelea care vor întâmpina greutăți. 


Berbec 
Berbecii sunt foarte concentrați asupra planurilor pe care le au. Sunt sfătuiți să aibă răbdare miercuri, căci se anunță o zi un pic mai dificilă. Vineri vor avea spor la muncă și vor primi o recompensă financiară. 

Taur
Taurii au multe de rezolvat, dar cu tact și diplomație vor duce la final cu bine orice își propun. Miercuri este o zi tensionată în ceea ce privește familia. Este posibil ca punctul lor de vedere să nu fie împărtășit de persoanele dragi lor. 

 

Gemeni 
Gemenii găsesc soluții pentru a rezolva dificultățile financiare cu care s-au confruntat în ultima perioadă. Sfârșitul de săptămână aduce creativitate și liniște. 

Rac 
Sătămâna aceasta stă sub semnul relațiilor personale. Nu acordă atenție modului în care sunt percepuți de către cei din jur atunci când problemele lor sunt urgente. Vineri și sâmbătă au multe drumuri de parcurs, dar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. 

Leu 
Leii sunt preocupați de sănătate, aspect pe care l-au cam neglijat în ultima perioadă de timp. Trebuie să fie mai atenți la modul în care își aleg cuvintele pentru că este posibil să îi rănească pe cei din jurul lor. 

Fecioară 
Fecioarele pot avea mici deziluzii la început de săptămână când realizează că s-au bazat prea mult pe anumite persoane din cercul lor de prieteni. Vineri și sâmbătă sunt două zile foarte bune pentru nativii Fecioară. 

Balanță 
În joc de află reputația Balanțelor, iar ele nu se tem să intervină pentru a rezolva situația. Își impun viziunea, iar miercuri și joi sunt două zile tensionate în care trebuie să facă apel la tact și răbdare. 

Scorpion
Luna Plină îi îndeamnă pe Scorpioni să se gândească mai mult la viitor și să își traseze planuri clare. Marți și miercuri sunt două zile tensionate în plan familial, însă weekendul aduce liniște și ocazia de a se relaxa. 

Săgetător 
Începutul de săptămână debutează cu griji finaciare și căutarea unor noi oportunități de a câștiga în plus. Abia în weekend au timp de respiro și constată că munca pe care au depus-o nu a fost în zadar. 

Capricorn 
Capricornii sunt preocupați de o persoană apropiată lor pe care nu știu însă cum să o abordeze. Întreaga săptămână este marcată de multă treabă la locul de muncă, însă nativi Capricorn vor face față proovocărilor pentru că dispun de diplomația necesară. 

Vărsător 
Multă muncă, chiar de la începutul săptămânii, însă Luna Plină le ofere claritate și capacitatea de a înțelege care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și atinge toate obiectivele propuse. 

Pești 
Peștii simt nevoie de libertate. De ceva vreme se simt captivi în rutină și visează la ceva care să îi scoatp din ritmul cotidian pe care îl găsesc apăsător. În mediul profesional le este recomandat să adopte o atitudine mai îndrăzneață și să aibă curajul de a-și exprima punctul de vedere. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: camelia patrascanu  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel