Camelia Pătrășcanu, previziuni despre conjuncția Venus-Uranus în Taur. Ce trebuie să știe fiecare zodie în parte
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru fiecare zodie în parte. 

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, pentru Fanatik, ce trebuie să știe fiecare zodie despre conjuncția Venus-Uranus în Taur.

Pentru Berbeci, conjuncția Venus-Uranus poate aduce câștig financiar sau rezolvarea unei probleme financiare. Ies mai bine dintr-un calcul pe care și-l fac. Indiferent care e situația, au șansa să nu se păcălească la bani. Sunt foarte încântați și folosesc banii cu înțelepciune. Cântăresc bine dacă se dispensează de obiectele vechi, pentru că le pot recondiționa.

Pentru Tauri, evenimentul astrologic vorbește de frumusețe, de stare corporală, dar și de alură. Fac o schimbare radicală de look. Se gândesc să se simtă bine cu adevărat, nu doar să arate bine. Poate fi vorba de o schimbare în alimentație sau în conduită. Au revelații despre ce înseamnă binele pentru ei. Vor încheia niște etape toxice și vor începe altele mai prielnice.

Pentru Gemeni, conjuncția aduce salvări miraculoase. Sunt jocuri de situații care se întâmplă în jurul lor. Chiar dacă se implică puțin, rezultatele sunt fantastice. E vorba de jocul sorții. Indiferent de problema care îi sâcâia, se petrec evenimente care duc lucrurile într-o zonă benefică.

Pentru Raci, conjuncția Venus-Uranus poate aduce o nouă cunoștință, prietenia unei persoane neașteptate. Pot fi invitați în cercuri noi, unde întâlnesc oameni fascinanți. Pentru cei care se îndrăgostesc, totul începe ca un foc de paie. Pot da curs, deși nu e specific lor să se lase duși de val, dar sunt aspecte mult prea frumoase și o primăvară prea însorită să nu aibă fluturi în stomac.

Pentru Lei, vin schimbări de dispoziție în legătură cu probleme serioase. Conjuncția e lămuritoare mai ales pentru Lei în legătură cu poziția pe care o ocupă. Se pot elibera de o constrângere, care le stă mai mult pe cap decât pe suflet. Îi surprind pe cei din jur. Dacă e ceva care îi dezonorează pot rupe brusc anumite legături. Au și inspirație și putere în impunerea soluțiilor.

Pentru Fecioare, e o conjuncție minunată, mai ales privind comunicarea și dialogul. Au soluții. Primesc sfaturi aplicabile pe loc sau vine un act pe care îl așteptau. Veștile vin după o lungă așteptare. Grăbesc derularea unor pași. Unele se gândesc să facă o excursie în scopul de a rezolva ceva cu o persoană. De asemenea, unele pot studia lucruri care le pasionează.

Pentru Balanțe, e un fenomen  care aduce trezirea senzualității. Multe tânjesc după gesturi afectuoase și după mărturisirea sau dovada iubirii prin gesturi efective. Conjuncția poate schimba mai ales dispoziția partenerului de viață.

Pentru Scorpioni, conjuncția e fermecătoare. Pot face gesturi spontane. Se surprind pe ei înșiși. Sunt spontani și asta le poate plăcea celor din jur. Sunt ritmați, aplicați, au reacții bune, dau replica, vin cu soluții. Își doresc să placă și fac gesturi un pic mai extravagante decât de obicei.

Pentru Săgetători, sunt schimbări profesionale sau soluții originale. Pot stăpâni tehnologie nouă datorită cuiva care le dă sfaturi. Se adaptează repede la elementele de modernitate. Acum vor avea mai mult chef, receptivitate pentru a ține pasul cu vremurile.

Pentru Capricorni, conjuncția Venus-Uranus în Taur e aducătoare de iubire și de pusee de tandrețe. Unii pot deveni părinți, iar cei care sunt părinți participă la îndrăgosteala copiilor lor. Alții pot încerca o experiență nouă, o pasiune nouă.

Vărsătorii au parte de schimbări rapide în casă. Mută mobilă, achiziționează obiecte, fac șmotru și pot schimba fața căminului foarte rapid. Alții au parte de surprize, sunt călcați de musafiri. Sunt multe vizite și destul de frecvente, ceea ce îi mobilizează.

Peștii au parte de călătorii fascinante. Întâlnirile pe care le au cu persoane interesante și informațiile pe care le schimbă le dau idei noi. De asemenea, se întâlnesc cu persoane care le apreciază atuurile, destoinicia. Pe nepusă masă poate apărea necesitatea unei călătorii, dar cu un scop benefic. Banii vin datorită felului ingenios felului în care știu să pledeze pentru atuurile lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel