Camelia Pătrășcanu, vești neașteptate pentru două zodii. Ce schimbări aduce Luna în zodia Rac din 22 mai
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce schimbări aduce Luna Nouă în zodia TRac de pe 22 mai, potrivit fanatik.ro

Pentru Berbeci, Luna în zodia Rac, sunt zile frumoase în casă și cămin. Au un ritual de îngrijire mai special și se încarcă energetic în sensul ăsta. Pot descoperi sprijin în niște persoane foarte apropiate. Pot fi niște bunuri din familie la care apelează sau niște rezerve financiare. Au o resursă care ține de bogăția familiei lor.

Taurii clarifică lucruri, își ordonează cumva inima. Conjuncția aduce o împăcare cu mediul în care ei sunt. Este o atmosferă de împăcare, de armonizare cu oamenii, cu situațiile pe care le traversează. E foarte posibil să dorească să revină la niște ritualuri vechi.

Gemenii au o conjuncție în zona pragmatismului financiar, dar și a comodității. Își fac niște calcule financiare în funcție de efortul mai puțin pe care trebuie să îl depună. Aleg calea mai economică și ca energie pentru ei. Nu traversează o perioadă în care să fie prea vitali.

Pentru Raci, Luna aduce mult farmec, multă delicatețe, tandrețe. Și-o pot oferi lor, fiind atenți cu propria lor persoană. Sunt zile de îngrijire personală și e bine să aleagă cu mai multă atenție compania oamenilor pentru a nu pierde timp în dispute ori cu persoane obositoare. Pot avea dorința și flerul foarte bun de a se înfrumuseța într-un mod care le stă bine.

Leii au două zile de liniște. Au nevoie de tihnă, să-și sondeze sufletul, să-și vindece inima. Pot fi consolatori și la adresa altei persoane. Vor să aline, să fie aproape de cineva, să vindece și ei, cumva.

Fecioarele sunt foarte populare în aceste zile și pot avea loc întâlniri importante. E posibil să primească o invitație și s-o accepte de la persoane cunoscute. Cumva, știu ce urmează să se întâmple, știu desfășurătorul. Sunt zile de petrecut cu oamenii dragi sufletului lor.

Pentru Balanțe, pot apărea întâlniri protocolare, dar agreabile fie în familie, fie în afara ei. Respectă o etichetă și dau foarte bine prin măsura vorbelor, prin măsura gesturilor. Sunt la înălțime datorită unui etalon foarte înalt de stil.

Scorpionii au gust pentru călătorii în locuri pe care deja le știu. Le e dor de persoane aflate departe geografic. Au nostalgia revederii cu persoane și locuri care le sunt dragi. Pot face planuri de călătorie poate chiar în grup, cu prietenii ori familia.

Săgetătorii sunt orientați către confort și material. Confortul vizează sănătatea, îngrijirea și își oferă două zile de răsfăț. Au nevoie de încurajare, de alinare. În plus, pot lua contact și pot fi mai atenți la nevoile afective ale altora.

Capricornii au mult farmec în fața altora. Mulți iau acum cunoștință despre gingășia lor. Se drăgălășesc. Au o energie astrală care face să își amintească de inima lor tânără. Cert e că pot surprinde prin inocență, prin prospețimi sufletești care se activează.

Vărsătorii au o conjuncție legată de activitatea profesională. Se pot stabili niște rutine profesionale. Își dau seama de lucrurile care le fac plăcere. Sunt bune zile pentru a stabili un desfășurător de care să se ține. Apoi, e o perioadă bună pentru armonizarea cu colegii, cu echipa. Stabilesc un limbaj de colaborare foarte bun.

Pentru Pești, vin multe emoții. Se bazează pe creativitate și pe multă simțire. Au nevoie să își facă un capriciu, un gust, o plăcere. Au activități plăcute, au nevoie de un pic de visare, de un spațiu în care să își deschidă inima, să zboare un pic.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  camelia patrascanu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel