Camelia, sora lui Jador, a rupt tăcerea. Ce a spus când a fost întrebată ce se întâmplă între manelist și Oana Ciocan: „El a decis”
Data actualizării:
Data publicării:
Sora lui Jador a dat cărțile pe față. După ce a fost întrebată ce se întâmplă între cântărețul de manele și logodnica sa, Oana Ciocan, având în vedere informațiile apărute în ultima vreme, ba că se însoară, ba că s-au despărțit, Camelia a răspuns.

Jador și Oana Ciocan au ținut primele pagini ale ziarelor, după ce cântărețul de manele a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în cadrul competiției Survivor All Stars. Fosta Războinică a spus din tot sufletul marele „DA”, chiar dacă nu a fost cerută în căsătorie un inel de logodnă. După ce au venit acasă din Republica Dominicană, Jador nu a stat prea mult pe gânduri și i-a pus pe deget iubitei sale un inel superb. De atunci, cântărețul de manele și iubita sa au fost de nedespărțit și le arătau tot timpul fanilor din mediul online frumoasa relație pe care o au, dar și toate momentele pe care cei doi le petreceau unul în compania celuilalt.

Te-ar putea interesa și: Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Lucrurile păreau să meargă perfect, motiv pentru care, deși aveau o relație de doar jumătate de an, Jador și Oana Ciocan vorbeau despre nuntă și copil. Când toată lumea se aștepta ca artistul și iubita să anunțe că vor deveni oficial soț și soție sau că vor deveni pentru prima dată părinți, s-a zvonit că el și fosta Războinică din cadrul competiției Survivor All Stars și-au spus „adio”. Speculațiile ar fi pornit după un videoclip apărut în mediul online în care Jador confirma despărțirea, însă nu se știe dacă respectivele imagini erau recente sau dacă erau, de fapt, din trecutul amoros al lui Jador. Deși a trecut o lună de când s-ar fi produs despărțirea, artistul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat separarea de Oana Ciocan.

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai abținut. Răspunsul cântărețului când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: „Sper să înțelegeți”

Te-ar putea interesa și: Răspunsul Andei Adam când a fost întrebată ce preț a avut rochia de mireasă de 25 de kilograme de la nuntă: „Sute de oameni m-au întrebat”

Camelia, sora lui Jador, a rupt tăcerea. Ce se întâmplă între cântărețul de manele și Oana Ciocan, după ce s-a spus că s-au despărțit

Invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Camelia, sora lui Jador, a fost întrebată ce face Jador, în contextul în care apar tot felul de informații, ba că se însoară, ba că s-a despărțit, de fapt, de Oana Ciocan. Ea a spus că fratele ei a decis să nu-și mai publice viața în mediul online pentru că oamenii interpretează, vorbesc lucruri și a considerat că este mai bine așa. 

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele de socializare cu absolut nimic, nici măcar cu el, pentru că lumea este rea. A decis că așa este mai bine pentru el și eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea interpretează și vorbește mult. E mai bine așa”, a spus Camelia, sora lui Jador, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Te-ar putea interesa și: Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani




pixel