Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce nu a funcționat între ei
Data publicării:
Bogdan de la Ploiești a rupt tăcerea și a spus când ar fi avut loc despărțirea dintre el și Cristina Pucean. 

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori în cei doi ani de relaţie. Cântărețul de manele anunța în urmă cu două săptămâni că el și dansatoarea și-au spus din nou „adio”. El a ținut să precizeze că nu a fost vorba de infidelitate în relația lor și că motivul separării a fost cu totul altul. 

Cu toate că au fost acuzați că despărțirea este doar o strategie de marketing și că, de fapt, cei doi sunt tot împreună și că se folosesc de această veste pentru a-și promova proiectele, artistul a anunțat că separarea este reală. Se pare și că, de data aceasta, separarea este definitivă.

Te-ar putea interesa și: A bătut-o sau nu Jador pe Oana Ciocan? Cântărețul de manele i-a dat replica lui Zanni, după acuzațiile de agresiune aduse

Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce nu a funcționat între ei

Deși a anunțat în urmă cu două săptămâni despărțirea, se pare că cei doi au pus capăt relației încă de acum o lună. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Bogdan de la Ploiești a discutat despre acest subiect, evitând să ofere detalii suplimentare privind motivele care au dus la ruptura lor. El a mărturisit că a preferat să nu comenteze mai mult pentru a nu risca să facă declarații pe care să le regrete ulterior.

Bogdan de la Ploiești: Ne-am despărțit de o lună de zile

Cătălin Măruță: Și e serioasă treaba?

Bogdan de la Ploiești: Dumnezeu știe. Nu trebuie să spun eu asta, trebuie să îmi arate Dumnezeu.

Cătălin Măruță: Erați foarte faini împreună.

Bogdan de la Ploiești: Dumnezeu le așază pe toate. E bine să nu-mi dau cu părerea, pentru că am mai făcut asta. Mi-am dat cu părera foarte tare și după aceea s-au întâmplat alte lucruri și e bine să-l las pe Dumnezeu să decidă.

Te-ar putea interesa și: Karmen Simionescu reacționează la declarațiile tatălui ei, Adrian Minune, despre divorțul dintre ea și Bogdan Căplescu. Cătălin Măruță a rămas uimit

„Am mai vorbit, da, foarte puțin. Acum suntem bine, ne vedem de cariera noastră”

Deși au încheiat relația, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit că el și Cristina Pucean au păstrat legătura și au mai vorbit în această perioadă. Artistul a menționat însă că discuțiile au fost scurte. Ambii se concentrează acum pe carierele lor și par să mențină o relație civilizată.

Cătălin Măruță: Dar voi ați mai vorbit în perioada asta?

Bogdan de la Ploiești: Am mai vorbit, da, foarte puțin. Acum suntem bine, ne vedem de cariera noastră. Vrem să facem lucruri bune și să le oferim oamenilor ce știm noi mai bine.

Cătălin Măruță: Pot să te întreb de ce nu a funcționat? Păreați niște oameni care sunt făcuți unul pentru altul, adică tu cântai, ea dansa, erați în vacanțe împreună, păreați o familie.

Bogdan de la Ploiești: Prefer să nu vorbesc acum, ci la momentul potrivit. Nu vreau să fac vreo greșeală și să îmi pară rău mai târziu, cum am mai făcut de altfel. Important e că știu că Dumnezeu le va așeza și sper la tot ce este mai bun, atât pentru mine, cât și pentru ea.

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel