Când are loc înmormântarea lui Nosfe. Toți cei care l-au apreciat sunt așteptați să-i aducă un ultim omagiu
Nosfe va fi înmormântat, după ce s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de 37 de ani. 

Nosfe va fi condus pe ultimul drum marți, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii. Cei care vor însă să-i aducă ul ultim omagiu îndrăgitului artist o pot face și astăzi, tot în același loc, după cum au anunțat membrii trupei Șatra Benz, pe rețelele de socializare.

Artistul a fost găsit fără suflare sâmbătă noaptea, 16 octombrie, chiar în propria locuință. Solistul a suferit un infarct, moartea sa fiind extrem de rapidă și de fulgerătoare. Soția artistului a fost cea care l-a găsit pe Nosfe în casă fără răsuflare și a chemat ambulanța. Toți colegii de breaslă sunt încă în stare de șoc, pentru că artistul abia ce se întorsese de la un concert, în acea seară. 

„Pentru cine își doreșe să-și ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi de la ora 14:30 la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, strada Dealul Bisericii nr. 54 A, iar mâine sjulba are loc toto acolo, de la ora 13:00.”, a fost mesajul transmis de Șatra Benz, pe Instagram. 

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

Artiștii din România strâng bani pentru familia îndurerată

Foarte mulți artiști din România s-au mobilizat și au început să strângă fonduri pentru familia lui Nosfe. Potrivit informațiilor apărute în mediul online, artistul ar fi avut probleme cu banii, chiar dacă pe plan muzical avea o continuă activitate, iar concertele erau și ele destul de multe. În acest sens, Speak a dat cărțile pe față și s-a hotărât să vorbească despre situația din România în care se află extrem de mulți artiști, care semnează cu casele mari de discuri. Potrivit artistului, cântăreții sunt sub controlul total al labelului cu care semnează și nu au niciun drept asupra propriilor realizări. Speak a adus în discuție și cazul lui Nosfe. 

”Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul. Nu ma înșel, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile. În nicio țară din lumea asta, nu este posibil ca un artist care strânge mii de oameni la concerte, să aibă probleme cu banii. La noi se poate.”, a scris Speak.

În continuare, artistul a postat și conturile soției lui Nosfe, ca și ceilalți colegi de breaslă, unde toți cei care vor să ajute o pot face.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

Care este cauza decesului lui Nosfe

Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, Șatra Benz a ales să publice un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care să pună punct celor scrise, dar, în același timp, au dezvăluit și care este cauza reală a morții lui Nosfe.

”Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este anunțul făcut de Șatra Benz.

Data: 17 oct 2022, 16:58
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  artist  inmormantare  nosfe 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...