Când consideră Vica Blochina că este momentul potrivit să petreci momente intime cu un bărbat: “Când te trezești de dimineață nu trebuie să aibă frică!”
Data actualizării:
Data publicării:
Vica Blochina a dezvăluit când este momentul potrivit să ai o relație intimă cu un bărbat. 

Vica Blochina spune întotdeauna lucrurilor pe nume, indiferent de subiectul pe care îl abordează. Recent, vedeta a vorbit despre relațiile intime dintre un bărbat și o femeie. Blondina a spus când consideră că este momentul oportun să petreacă timp cu un bărbat.

Când consideră Vica Blochina că este momentul potrivit să petreci momente intime cu un bărbat

Vica Blochina consideră că momentul potrivit de a ajunge în pat cu un bărbat este acela când tu, ca femeie, devi relaxată în preajma lui și îl cunoști mai bine. Totodată, vedeta susține că nu trebuie să îți pui prea multe întrebări când ajungi în acel punct. 

“Eu consider că în pat trebuie să ajungi cu un bărbat atunci când te cunoști bine cu el, când ești foarte relaxată cu el și ești foarte...vă placeți amândoi de ambele părți și când te trezești de dimineață nu trebuie să aibă frica, că «Mă sună mâine, nu mă sună» și de-abia așteaptă să mâncați micul dejun împreună și să petreceți ziua împreună ”, a menționat Vica Blochina, într-un videoclip pe TIKTOK.

vica Blochina nu se consideră femeia fatală: „Nu m-am considerat o divă, o superbitate, cea mai frumoasă”

“ Eu pe mine nu m-am considerat nicio secundă femeia fatală. Nu m-am considerat o divă, o superbitate, cea mai frumoasă. Sunt o persoană cu personalitate cu atitudine și cu foarte multă carismă, dar sunt de departe de a mă considera o persoană foarte frumoasă și perfectă, adică latura fizică este selfrespect, respectul vizavi de sine. Eu sunt un om foarte credincios, mă duc la biserică foarte mult, înțeleg foarte mult fenomenul ăla spiritual, dar nu are nicio legătură că pun foarte mult accent pe frumusețe, efectiv doar mă respect pe mine, corpul meu și vreau să fiu fericită. ”, a declarat aceasta . 

Vica Blochina, comentariu acid despre femeile care se „îngrijesc”

„Femeile sunt neîngrijite din nefericire. Orice femeie sau fată care este fericită se îngrijește. Orice femeie care iubește se îngrijește. Dacă nu pentru ea, atunci pentru bărbatul de lângă ea. Noi, în primul rând, ne gândim cum să facem pe plac bărbatului. Dacă vrei să arăți bine, crede-mă că găsești posibilitatea. Dacă nu, poți să stai pe online și să le urăști pe cele care se îngrijesc, așa cum le urăști și pe alea care au bani. Dacă ești hater, normal că stai și te uiți cum arată orice fată îngrijită. Mi-a scris o femeie foarte frumos că la 47 de ani se spală cu apă și săpun și e superbă. La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri. fetelor nu folosiți apă și săpun pentru că o luați razna, începeți să vorbiți urât. Păi vă îmbătați cu apă și săpun. Păi această persoană, dacă arăta bine cu apă și sîpun, mai avea nevoie să răspundă răutăților de pe social-media? Dacă le iei pe rând o să vezi  numai „mopuri”, numai cele mai urâte neepilate, buboase, fără păr în cap și care miros a transpirație. O femeie mișto nici nu comentează. O femeie aranjată arată muncă. De aia nu vor să se îngrijească, că nu vor să muncească.”, a spus vedeta în emisiunea ei.

Citește și: Alex Penescu, supraviețuitor Colectiv, dezvăluiri cutremurătoare, la 8 ani de la tragedie. A suferit mai mult de 50 de operații în urma incendiului: Nu știu ce s-a întâmplat 5 săptămâni din viața mea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   barbat  relatie  Vica Blochina 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel