„Când n-ai ce să mănânci, când n-ai cu ce să te îmbraci, astea nu sunt necazuri, sunt aiureli”. Cornel Palade, lecție impresionantă de viață
Data publicării:
Cornel Palade a vorbit despre adevăratele dureri ale vieții. După ani în care s-a chinuit pentru a se susține, actorul a cunoscut succesul. Uitându-se în urmă, acesta a dezvăluit ce reprezintă pentru el adevăratele necazuri. 

 

Prima ediție a noului sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” l-a avut ca invitat pe Cornel Palade, un nume de referință în lumea artei și a divertismentului din România. Cu o carieră impresionantă, de peste trei decenii, Cornel Palade este apreciat și iubit atât pentru talentul său actoricesc, cât și pentru abilitatea sa de a aduce bucurie în inimile publicului prin intermediul televiziunii.

Cornel Palade este un nume mare în industria divertismentului din România. Apreciat si iubit pentru contribuția sa de peste trei decenii la teatru, televiziune și alte forme de divertisment. Cornel Palade și-a început cariera ca actor la Teatrul Muzical din Galați, unde și-a pus în valoare talentul incontestabil în interpretarea diferitelor roluri. De-a lungul anilor, a reușit să cucerească publicul cu prezența sa charismatică și cu abilitatea de a aduce personaje la viață într-un mod unic.

În Capitală, a evoluat în cadrul prestigiosului Teatru de Revistă "Constantin Tănase”, unde a demonstrat că este un actor versatil, cu o inepuizabila energie si o mare dragoste față de semeni.

 

„Când v-a fost cel mai greu să faceți haz de necaz?”, a fost una dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a adresat marelui actor.

„Nu mi-a fost greu niciodată să fac haz de necaz pentru că necazul s-a născut odată cu mine și necazul a făcut parte din viața mea, și așa am crezut că trebuie să fie viața. Așa, cu necazuri. Bucuriile veneau rar, dar eu mă bucuram și de necazuri pentru că necazurile îmi abăteau atenția, adică încercam să le gonesc și mă uitam în altă parte, și așa am descoperit lumea. Am învățat să privesc la un pom care înflorește, să ascult cum crește un fir de iarbă, să prind cărăbuși și să fac moriști din ei, să miros florile, să miros cărțile. Pentru fiecare carte din librărie luam câte un tub de bătaie, dar nu mă lăsam. Le luam, strâ ngeam brațul cu cărți și fugeam de acasă, ca să am timp să-mi citesc cărțile mele”, a povestit Cornel Palade.

 

Ce reprezintă necazul pentru Cornel Palade


„Necaz e atunci când își pleacă cineva drag de lângă tine, când îți pleacă mama, când îți pleacă tatăl, când îți pleacă sora, când îți pleacă un prieten, dar așa când n-ai ce să mănânci, când n-ai cu ce să te îmbraci, astea nu sunt necazuri, sunt aiureli. Viața e frumoasă așa, cu necazuri și cu de toate”, a spus Cornel Palade

 

“Cine ar fi fost Cornel Palade fără Romică Tociu?”

 

Cornel Palade a făcut istorie și pe micile ecrane ale televiziunii românești. Numele său și al partenerului său de scenă, Romică Țociu, sunt strâns legate de apariții de succes pe micile ecrane. Cu umorul lor inconfundabil și interacțiunile pline de viață cu concurenții și publicul, cei doi au reușit să creeze momente memorabile în televiziunea românească.

 

Întrebat “Cine ar fi fost Cornel Palade fără Romică Tociu?”, marele actor s-a emoționat și a vorbit despre prietenia cu colegul său și despre cum i s-a schimbat viața in urma acestei colaborări. 

„Romică a dat un răspuns atât de frumos și cred că răspunsul meu nu se poate ridica la nivelul răspunsului lui. Nu știu cine aș fi fost. Aș fi fost eu fără Romică Țociu. Aș fi fost eu fără urmele lui Romică Țociu lăsate în viața mea, în lumea mea, în înțelegerea mea. Romică Țociu este jumătatea cealaltă de care aveam nevoie. A venit să echilibreze. M-a îndreptat spre un tren ascendent de înțelegere a lumii. Pentru mine Romică Țociu este crucea mea pe care o port cu drag și bucurie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pentru că alături de el am înțeles mult mai multe lucruri din viața care ne înconjoară. Și poate întâlnirea cu el m-a apropiat mai mult de Dumnezeu decât aș fi crezut că pot s-o fa c eu singur”, a declarat Cornel Palade.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  cornel palade  necaz  romica tociu  viață 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel