Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”
Data actualizării:
Data publicării:
Lia Bugnar ne-a dezvăluit care sunt actorii ce i-au stârnit o admirație aparte din serialul Clanul, de pe Pro TV.

Serialul Clanul, de pe Pro TV, a ajuns la ultimul sezon, iar succesul în rândul fanilor este unul extrem de mare. Acest lucru este datorat regiei bine puse la punct, scenariului, dar și actorilor, care sunt extrem de buni. Acest lucru ni-l confirmă și Lia Bugnar, care spune că a rămas impresionată de foarte multe personaje din serial. Cu toate acestea, scenarista producției are și un preferat, despre care spune că este pur și simplu slăbiciunea sa. 

„Sergiu Costache, sunt leșinată după el, în film îl joacă chiar pe Sergiu. El e slăbiciunea mea, dar sunt mulți absolut foarte buni. Nu mai zicem da Carmen Tănase, George Mihăiță, că deja merg pe cărare bătută, dar Mădălina Craiu este o actriță fenomenală, îmi pace foarte tare de Vasile Toma, care e jurnalistul prieten cu Mădălina. E un actor pe care-l știu din facultate și care era senzațional, nu l-am mai văzut de atunci, a dispărut și când am văzut jurnalistul zic unde dăm de Vasile, el trebuie să- facă. 

M-a sunat Carmen să mă întrebe cine e băiatul ăla, pentru că e atât de bun, eu nu mai pot de bucurie. Cum este și chestorul, Daniel Popa, e un actor atât de rafinat și bun. Sunt mulți actori buni.. Cristian Bota, e foarte bun, dar nu mai vorbim de personajele principale și de tot, dar Sergiu este slăbiciunea mea.”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Anghel Damian și Lia Bugnar colaborează împreună pentru „Clanul”

Și, pentru ca cel mai bun produs finit să ajungă în fața publicului, este nevoie de o colaborare amplă între Lia Bugnar și Anghel Damian, care lucrează constant împreună, pentru a pune cap la cap cele mai bune idei. 

„Ca să nu fim hoți, ideile nu sunt doar ale mele, sunt și ale lui Anghel Damian. El face un soi de schemă, după vine, o discutăm împreună, după care eu transform aceste lucruri în ce spun actorii, în ce se întâmplă. El face un fel de schelete inițial, pe care îl mai negociem împreună, deci primele idei ar fi ale lui. Mai nou, cam împreună le facem.”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Cât de greu este să fii scenarist

Chiar dacă pentru multe persoane, această meserie ar putea părea una imposibilă, Lia Bugnar spune că rândurile îi vin firești în cap, întrucât deja este familiară cu toate personajele, iar așteptările sale nu i-au fost niciodată dezamăgite. 

„De atâtea sezoane a devenit o obișnuință. Deja îi știu pe fiecare în parte cum vorbesc. E adevărat că eu nu văd filmul, dar pentru mine sunt niște oameni foarte vii, e ca și cum îi cunosc, aproape că mi-e și frică să mă uit la film, pentru că în mintea mea îi am într-un anume fel. Deși, de fiecare dată când l-am văzut, a fost o surpriză foarte plăcută.”, ne-a ai spus Lia Bugnar.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Vă invităm să urmăriți o emisiune cu Denis Hanganu, în care aflați informații inedite din culisele „Clanul”:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel,
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel