Care este boala de care suferă Mihai Bobonete. Actorul se confruntă cu ea de ani de zile
Data publicării:
Mihai Bobonete a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă de ani de zile. 

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori. Acesta face parte din unul dintre cele mai vizionate seriale, și anume  „Las Fierbinți”. Recent, Mihai Bobonete și-a dechis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă de câțiva ani. Într-un interviu recent, actorul a dezvăluit cum este în spatele camerelor, dar și cât de mult muncește pentru tot ce vede lumea pe micile ecrane.

Acesta a precizat că trebuie să se pregăteaqscă enorm de mult pentru fiecare episod din serialul  „Las Fierbinți”. Cu trecerea timpului, acest lucru  a venit la pachet și cu multe probleme de sănătate. 

 

”Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a declarat cunoscutul actor pentru VIVA.

 

Totodată, Mihai Bobonete  declarat că trebuie să muncești mult pentru a ajunge departe și că poți să trăiești decend dacă vrei să urmezi o carieră în actorie. 

”Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai spus actorul.

 

 

Mihai Bobonete recunoaște că e un bărbat GELOS

 

 

Sunt împreună de peste 25 de ani, se iubesc și au o relație fericită, dar nu au crezut niciodată că vor ajunge să se căsătorească. Mihai Bobonete și Cătălina au ajuns în fața altarului dupa 23 ani de relație. S-au cunoscut în 1995. În 2009 și-au spus Da în fața ofițerului stării civile, iar în 2017 s-au cununat religios. 

Chiar și după atâta timp, actorul mărturisește să se întâmplă să mai fie gelos, văzându-și cât de frumoasă este soția sa. Însă spune că îi trece repede, amintindu-și cât de mult se iubesc. De asemenea, Bobitză spune că nu a călcat niciodată strâmb și nu a fost niciodată interesat de ispitele din jur. 

„Nu m-au interesat niciodată aceste „tentații purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta. Vorbesc la plural că mă refer și la colegii mei de serial. Plus că vreți să vă mai spun ceva? Am văzut multe și am trăit și mai multe în adolescența mea… Acum am acasă TOT ce-mi trebuie, de ce să mai caut altceva în altă parte? Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?”, a declarat actorul pentru sursa citată mai sus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actorie  boli  mihai bobonete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO


Nume de zâne pentru fete: Sunt fantastice!

Pentru a vă ajuta să descoperiți unicul și magicul, vom...



pixel