Care este cea mai mare pasiune a Corinei Caragea: Acolo se duc mai toți banii câștigați de mine
Data publicării:
Corina Caragea a dezvăluit care este cel mai mare hobby al ei, căruia îi atribuie și cei mai mulți bani.

Corina Caragea este o adevărată împătimită a vacanțelor și, spune ea, majoritatea banilor câștigați îi atribuie acestui hobby. Vedeta profită de orice zi liberă, pentru a descoperi un loc nou, fie în România, fie într-o țară străină.

"Călătoriile nu reprezintă doar o pasiune, ci și o mare investiție în mine, în dezvoltarea mea personală. Cred că orice călătorie ne îmbogățește și, deși acolo se duc mai toți banii câștigați de mine, nu regret nicio clipă. Eu, dacă am și două zile libere, mă relaxez plecând undeva – în țară sau afară. Înainte de a porni într-o vacanță îmi pun câteva întrebări: merg să lenevesc sau să explorez? Ce buget aloc acestei vacanțe? Este perioada potrivită? Și, în zilele noastre, mai sunt câteva întrebări legate de restricțiile de la fața locului, de care trebuie să ținem cont.", a declarat Corina Caragea, potrivit ego.

Cum își planifică Corina Caragea vacanțele

"Ideal e să o planific din timp. Dar nu trăim într-o lume ideală, așa că o planific atunci când se poate. Ideal e să fiu flexibilă cu plecare/întoarcere. Dar nu mereu se poate, din cauza jobului zilnic de la știri. Așadar, mă gândesc încă de la aterizarea înapoi, dintr-o vacanță, unde și când va fi următoarea, cum să fac să fie mai repede.

Caut oferte, cele mai bune perioade, fac tot felul de calcule. Ideea este că în 99% dintre cazuri mă organizez singură, nu apelez la o agenție. Nu știu dacă e mai bine, dar, pentru mine, această metodă este potrivită. Sunt astfel independentă, știu toate opțiunile, îmi aleg eu datele, cazările, excursiile la fața locului. Nu îmi place să merg cu grupul sau să depind de ceva.", a mai spus aceasta.

Cum face vedeta să-i încapă cât mai multe lucruri în bagaj

Frumoasa prezentatoare recunoaște faptul că este o persoană care are nevoie de foarte multe lucruri, atunci când pleacă la drum. La început, nu i-a fost ușor dar, treptat, a învățat câteva trucuri prin care își poate pune în valiză mai multe accesorii. 

"De nenumărate ori eu am fost acel pasager enervant după care aștepți la check-in pentru că depășește greutatea admisă și trebuie să deschidă și să rearanjeze lucrurile în valiză sau chiar să le arunce. Cine vrea sa plătească în plus? 

Îmi amintesc că pe un zbor între state, în America, mă costa mai mult taxa extra bagaj decât biletul în sine. Sau pe alt zbor Paris-Londra, când am avut ca bagaj de mână un imens sac plin cu jucării de la Disney cu care am sperat să trec neobservată. Ce fac în situațiile astea? Pun ce e mai greu în bagajul de mână – pantofi, blugi, genți, placă de păr. Iau geci pufoase ca să poată fi ușor turtite. Unele haine le pun pe mine una peste alta, ce e mai greu și mai voluminos îmbrac/încalț. Pălăriile și pantofii îi umplu cu pungulițe în care am șosete sau lenjerie intimă/costume de baie.", a mai dezvăluit aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: corina caragea  prezentatoare  trucuri de calatorit  vacante 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel