Cea mai tare zodie. Topul la care nu te așteptai: care sunt defectele care îi fac pe oameni să fugă de tine
Data actualizării:
Data publicării:
Fiecare crede despre zodia sa că este cea mai bună, și probabil chiar așa este, dacă ne gândim că zodia în care ne naștem e doar o mică parte din personalitatea noastră și că harta astrală are mult mai multe elemente de luat în considerare. 

Deși este ușor superficial să considerăm că o zodie ar fi mai bună decât alta, astrologii de la Johnjayandrich au analizat cele mai importante calități ale nativilor și au realizat un top, din care putem observa care sunt zodiile care se fac cel mai ușor plăcute, dar și opusul. 

Începem topul cu zodia care se face cel mai puțin plăcută, iar la final găsiți fruntașii zodiacului. 

 

12. Taur

Motivul pentru care acest semn a primit ultimul loc este din cauza încăpățânării lor. Ceea ce face imposibilă câștigarea argumentelor împotriva lor. Deși este o calitate excelentă pentru a câștiga dezbateri, poate fi frustrantă pentru persoana care este mereu de partea celor care pierd. În ciuda clasării lor pe locul 12 în listă, nu se poate nega că Taurii sunt oameni extraordinari care au tot ce le trebuie pentru a trăi o viață fericită și productivă.

11. Balanță

Potrivit acestui astrolog, ești al 11-lea cel mai bun semn (cred că sună mult mai frumos). Balanțele urăsc confruntarea, iar acest lucru le poate face să stăruie asupra problemelor, sfârșind în a înrăutăți lucrurile pentru că au explozii. De asemenea, sunt predispuși să țină ranchiună. Din fericire, Balanțele au câteva calități destul de incredibile care depășesc aspectele negative. Cum ar fi dedicarea lor pentru corectitudine și pace.

Fapt amuzant: Balanțele sunt cunoscute ca fiind unul dintre cele mai bune semne în pat, datorită dorinței lor de a mulțumi oamenii.

10. Săgetător

Acest semn are tendința de a face promisiuni pe care nu le pot ține. Sunt genul de persoană care nu se poate abține să nu-ți arate coșul de pe nas pe care speri să nu-l menționeze nimeni! În ciuda tuturor acestor lucruri, ești plin de energie și entuziasm, iar oamenii te iubesc pentru asta.

 

09. Gemeni

Deci, să scoatem mai întâi aspectele negative. Gemenii au tendința de a fi indeciși și se luptă să se țină de deciziile lor. Devin nervoși atunci când sunt sub presiune, iar asta îi poate afecta pe toți cei din jurul lor. Totuși, nu este totul rău. Gemenii sunt unele dintre cele mai blânde și afectuoase persoane pe care le vei întâlni și au cu adevărat o inimă de aur.

08. Pești

Cea mai proastă calitate a Peștilor este tendința lor de a se transforma în victime și de a trăi în nefericire. Dar, au câteva calități minunate. Peștii sunt artiști străluciți și sunt ființe foarte blânde, care gândesc întotdeauna ce e mai bun pentru oameni.

07. Vărsător

Acestui semn îi este greu să își înfrunte emoțiile, ceea ce îi poate face să se detașeze de lumea reală. De asemenea, nu sunt dispuși să facă compromisuri dacă nu sunt de acord cu perspectiva altcuiva. Cu toate acestea, Vărsătorii sunt originali și vizionari. Ei mărșăluiesc în ritmul tobei lor și, ca urmare, pot crea lucruri la care alții ar putea doar visa.


06. Rac

Dezavantajele acestei zodii ies la iveală doar atunci când sunt într-o dispoziție proastă. Pot deveni pesimiști, trecând cu vederea lucrurile bune din viața lor și concentrându-se pe tot ce este rău. În cel mai rău caz, îi pot manipula pe ceilalți pentru a obține ceea ce își doresc. Dar, în cel mai bun caz, sunt ființe umane uimitoare, cu imaginație vie și o loialitate incredibilă!

Top 5 cele mai bune semne de horoscop

05. Capricorn

Top 5 cele mai bune semne de horoscop. (I-ar plăcea să fie cel mai bun semn, dar crede că există semne cu seturi de calități mai bune acolo). Acum, o calitate negativă a Capricornilor este că au tendința de a se aștepta la ce e mai rău, tot timpul. Ei pot fi extrem de negativi. Dar sunt oameni responsabili, care au un autocontrol incredibil.

04. Berbec

Acest semn suferă de temperament vulcanic și poate fi dificil să stai în prajma lor. De asemenea, au tendința de a-și urma impulsurile fără a lua în considerare consecințele. Dar, Berbecii se răscumpără prin curajul lor incredibil și sunt, de asemenea, oameni foarte cinstiți. Sunt foarte organizați și muncesc din greu pentru a-și atinge obiectivele.

Top trei dintre cele mai bune semne

03. Scorpion

 Singurele calități rele ale Scorpionilor sunt că pot aluneca în neîncredere și pot fi sceptici cu privire la motivele altora, chiar dacă cealaltă persoană este total sinceră. Pe de altă parte, Scorpionii sunt unii dintre cei mai curajoși oameni din jur. Pasiunea lor pentru viață este contagioasă și sunt extrem de loiali față de prietenii apropiați.

02. Fecioară

Al doilea clasat pe locul doi al listei. A doua cea mai bună zodie. Lucrurile negative la Fecioară sunt faptul că își fac prea multe griji, timiditatea lor și că iau viața prea în serios. Acest lucru poate face ca Fecioarele să devină distante cu ceilalți oameni. Pentru a contracara acest lucru, Fecioarele sunt incredibil de loiale față de persoanele pe care aleg să le lase să intre în lumea lor. Sunt, de asemenea, motivați; muncitori și amabili cu toți cei pe care îi întâlnesc.

01. Leu

Premiul pentru cea mai bună zodie merge la... Leu! Născuți în lunile de vară, Leii sunt pur și simplu niște oameni fascinanți. Deși pot părea un pic egocentrici, atributele lor pozitive compensează acest lucru. Atunci când un Leu este bine dispus, este extrem de creativ și îi inspiră pe ceilalți să împărtășească aceeași pasiune. De asemenea, de cele mai multe ori, ei îi fac mereu pe oameni să râdă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   berbec  fecioara  horoscop  leu  scorpion  top  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel