Care este cocktailul ciudat pe care îl consumă Tom Hanks. Actorul a uimit pe toată lumea cu rețeta sa
Data publicării:
Tom Hanks le-a dezvăluit fanilor care este cocktailul său alcoolic preferat.

Tom Hanks a dezvăluit care este băutura sa alcoolică preferată, fiind vorba despre un cocktail destul de bizar, care conține două ingrediente pe care nu le-ai pune împreună, în mod firesc.

Aceste declarații vin în contextul în care este știut faptul că Hanks nu este cunoscut ca fiind un mare băutor, dar, cu toate acestea, atunci când a apărut la podcastul lui Adam Buxton pentru a discuta despre romanul său nou lansat, a fost întrebat de moderator care este tipul său preferat de băutură alcoolică.

Starul din Forrest Gump și Castaway a dezvăluit astfel că băutura sa preferată nu este una la care te-ai aștepta să fie comandată într-un bar și, probabil, nu a fost cerută prea des, întrucât doar celebrul actor și cei cunoscuții săi știu rețeta sa.

Citește și: Cenușăreasa, transformată într-un film de groază. Când veți putea urmări noua ecranizare horror

Care este cocktailul ciudat consumat de Tom Hanks

El numește această băutură "Diet Cokagne", fiind un cocktail format dintr-o băutură carbogazoasă extrem de populară, zero zahăr și cu puțin vin spumant amestecat în el.

„Ți-am spus că este un cocktail ciudat, nu-i așa?”, spune Tom Hanks, potrivit presei internaționale.

Explicându-și decizia, Hanks i-a spus lui Buxton: "Nu sunt un mare băutor, dar în ultima vreme am băut această băutură carbogazoasă dietetică cu puțină șampanie în ea. Noi îi spunem Diet Cokagne în casă.

A apărut ca o glumă. Eram la un eveniment și eu beam această băutură dietetică, iar cineva a deschis atunci o sticlă de șampanie, iar eu am spus "pune puțin și în băutura mea", iar când am gustat-o, a fost destul de delicioasă.”, mai spune actorul.

Chiar dacă fanilor li se poate părea ciudată această combinație, în primă instanță, celebrul actor de la Hollywood spune că toți cei care i-au degustat băutura au fost impresionați de gustul său.

„Cu toții au gustat-o și au fost de genul 'oh, e destul de bun. Așa că, în afară de o bere clasică, asta este ceea ce mai beau.”, a mai dezvăluit el.

VEZI și: Shakira „îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace”. Starul de la Hollywood îi face „curte” cântăreței: „Femeia visurilor mele”

Care este rețeta cocktailului ciudat

Actorul le oferă fanilor săi și rețeta pe care el o folosește de fiecare dată. În acest sens, acesta își îndeamnă toți admiratorii să-i dea o șansă băuturii miraculoase, mai ales atunci când plănuiesc un Garden Party, pentru că poate fi extrem de răcoritoare.

„Încercați! Este o băutură foarte bună pentru o după-amiaza, mai ales la o petrecere în grădină. O să zic rețeta, cinci optimi de pahar din această băutură zero cu niște gheață în el, apoi o doză generoasă de șampanie.

Este bună și pentru diabeticii de tip doi din întreaga lume.”, mai spune el.

Așadar, data viitoare când veți avea o petrecere în grădină sau veți participa la o zi de naștere în aer liber, puteți include în meniul de bar și rețeta inedită a lui Tom Hanks.

Totuși, probabil că nu este ceva ce ar trebui să comandați într-un bar obișnuit, deoarece s-ar putea să nu fi auzit nimeni de ea ați putea fi considerați ca niște ciudați.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: actor  bautura  cocktail  tom hanks 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel