Care este motivul pentru care Pavel Bartoș îl invidiază pe Smiley. Prezentatorul TV un mare sacrificiu pentru a obține un rol : „Dacă aș mânca la fel ca el, eu m-aș rostogoli”
Data publicării:
Pavel Bartoș a dezăluit motivul pentru care îl invidiază pe Smiley, dar și ce sacrificii a făcut pentru a obține un rol. 

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Acesta a fost nevoit să slăbească 12 kilograme  pentru rolul din filmul „Ramon”, care va apărea pe 9 aprilie. Prezentatorul a fost invitat în ediția de vineri, 18 martie, la „Vorbește lumea” și a povestit și despre personajul pe care îl interpretează.


„Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, care începe în 9 aprilie, în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”, a povestit Pavel Bartoș. 

De ce este Pavel Bartoș invidios pe Smiley

Deși sunt foarte buni prieteni, Pavel Bartoș a recunoscut că este invidios pe Smiley pentru faptul că mănâncă orice, dar nu se îngrașă. 

„Eu îl invidiez. Are alt tip de arderi. Dacă aș mânca la fel ca Smiley, eu m-aș rostogoli. După ce mâncăm zice că ar merge și un tort”, a spus Pavel Bartoș.

Cum a slăbit Pavel Bartoș

Pavel Bartoș a declarat că nu a ținut o dietă anume, dar a făcut mult sport și a ținut post intermitent. Puțini știu că prezentatorul TV a fost pasionat de sport, încă de la o vârstă fragedă. Acesta a jucat rugby, hochei și patinaj viteză.

„Nu am ținut o dietă anume. La un moment dat am văzut că sunt 3.000 de diete pe piață. Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că până la 18 ani eu am fost sportiv. Adică am practicat sporturi și îmi cunosc corpul. Dacă știu că am grijă de el și îi dau ce îi trebuie… știi cum e, mușchiul nu uită, își revine. Am făcut rugby, hochei și patinaj viteză… am făcut și fotbal, am jucat chiar în Divizia C. Am început din august. M-am văzut un pic la TV și gâfâiam un pic cam mult. Eu nu vreau să slăbesc ca să îmi schimb tipologia. Dădusem vreo 12 kilograme, dar acum cred că am rămas la 10. Mă duc la sală dacă pot de trei ori pe săptămână. Mie mi-a plăcut întotdeauna de mine”, a mai spus Pavel Bartoș în emisiune, relateazălibertatea.ro


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: kilograme  Pavel Bartoș  Smiley 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel