Care este relația lui Arnold Schwarzenegger cu fosta menajeră care i-a dăruit un fiu. Secretul care i-a distrus căsnicia cu Maria Shriver
Data publicării:
Aventura lui Arnold Schwarzenegger cu menajera sa din timpul căsătoriei cu Maria Shriver este cu siguranță unul dintre cele mai scandaloase titluri din revistele tabloide. Idila superstarului l-a costat căsnicia sa, dar și critica fanilor, după ce s-a aflat că acesta avea și un fiu secret. 

În iulie 2011, Schwarzenegger a recunoscut public că mai are un fiu, Joseph Baena, acum în vârstă de 26 de ani, rezultat din aventura pe care actorul a avut-o cu menajera  familiei, Mildred Baena. 

La zeci de ani după această idilă, se pare însă că dinamica familiei nu este încă numai lapte și miere. 

Potrivit unei surse Daily Mail, Schwarzenegger și Mildred nu s-au apropiat niciodată de-a lungul anilor, în ciuda faptului că l-au crescut împreună pe Joseph. "Arnold și Mildred nu ies împreună, nu vorbesc foarte des sau deloc, dar el se asigură că ea este bine și află cum se descurcă prin intermediul lui Joseph, iar totul se face cu subiect și predicat", a dezvăluit sursa.


Mai presus de toate, se pare că Joseph are o relație strânsă cu ambii părinți și acesta este cel mai important lucru pentru ei, potrivit SheKnows.

 

"Îi place că Joseph are o relație grozavă cu ea și, deși acea aventură a pus capăt căsniciei lui cu Maria, o respectă ca mamă a copilului său", a explicat sursa. "El încă este acolo pentru Joseph, pentru orice sfat de care ar avea nevoie. Dar viața lui de zi cu zi nu o implică deloc pe Mildred."

 

 


În ceea ce privește motivul pentru care Schwarzenegger o evită aparent pe Mildred, sursa a explicat că, pentru început, nu au avut niciodată o relație profundă sau semnificativă. "A fost o aventură de o noapte care a oferit o conexiune pentru totdeauna, iar Arnold își asumă - și și-a asumat - responsabilitatea pentru asta, dar nu stă de vorbă cu ea, a trecut peste acel moment", a adăugat sursa.


"Chiar dacă situația nu a fost ideală și a cauzat o mulțime de probleme, el își iubește fiul", a continuat sursa. "Arnold nu are de gând să se lupte cu soarta, este ceea ce este. Deși nu există niciun fel de relație cu Mildred, el nu are niciun fel de răutate față de ea."

 

În ultima vreme, Schwarzenegger a avut o serie de apariții la talk-show-uri și interviuri pentru a-și promova noua carte, Be Useful: Șapte instrumente pentru viață. Cartea recent lansată, conform descrierii, "îi poartă pe cititori într-un tur inspirațional prin trusa de unelte a lui Arnold pentru o viață plină de sens".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Descrierea continuă: "El ne arată cum să punem aceste unelte la lucru, în slujba oricărui viitor plin de satisfacții pe care îl putem visa pentru noi înșine. Își aduce intuițiile la viață în mod viu cu povești personale convingătoare, succese care schimbă vieți și eșecuri care pun viața în pericol deopotrivă - unele dintre ele celebre; unele povestite aici pentru prima dată."

 

 


Arnold Schwarzenegger, despre divorțul de Maria Shriver:  „A fost foarte dificil. A fost eșecul meu”


"Chiar dacă am avut această dramă, am făcut Paștele împreună, Ziua Mamei împreună, Crăciunurile împreună, toate zilele de naștere - totul împreună", a spus Schwarzenegger într-un interviu.

 

Actorul, în vârstă de 75 de ani, a reflectat asupra despărțirii sale "foarte dificile" de soția sa de 25 de ani și a catalogat divorțul drept "eșecul meu" într-un interviu pentru The Hollywood Reporter .

Vorbind despre asemănările dintre el și personajul pe care îl interpretează în noul său serial CIA de pe Netflix, FUBAR, Schwarzenegger a discutat dacă mariajul personajului său Luke, care parțial nu a funcționat pentru că l-a înșelat, a fost "deliberat autobiografic", potrivit People. 

Cu două luni înainte ca Shiver, în vârstă de 67 de ani, să ceară divorțul în iulie 2011, Schwarzenegger a recunoscut public că mai are un fiu, Joseph Baena, în vârstă de 25 de ani, cu menajera  familiei, Mildred Baena.

"Râdeam de asta - se simte ca și cum ar fi un documentar", a declarat el pentru THR. "Diferența este că, în serial, el nu consideră că a înșelat, deoarece [seducerea activelor CIA] făcea parte din profesia sa. Soția lui a trecut mai departe pentru că el nu era niciodată acasă, iar acum are această dilemă cu fiica pentru că are aceeași slujbă și asta îi va da peste cap și relația. Dar în [căsnicia mea din viața reală cu Shriver], a fost greșeala mea. A fost eșecul meu. De asemenea, în serial, în adâncul sufletului lui este încă îndrăgostit de soția lui."

 


În ceea ce privește dacă îi lipsește sau nu să fie căsătorit, fostul culturist a spus: "Nu". "Divorțul a fost foarte, foarte dificil la început. În cele din urmă, mergi mai departe. Am o prietenă minunată, fizioterapeutul Heather Milligan, care are mult succes. Sunt foarte mândru de ea și o iubesc."

Adăugând modul în care el și Shriver au traversat  despărțirea  și în ceea ce privește co-parentingul, el a continuat: "Suntem foarte buni prieteni și foarte apropiați și suntem foarte mândri de modul în care ne-am crescut copiii. Chiar dacă am avut această dramă, am făcut Paștele împreună, Ziua Mamei împreună, Crăciunurile împreună, toate zilele de naștere - totul împreună."

 


"Dacă există un Oscar pentru modul în care se gestionează un divorț, Maria și cu mine ar trebui să-l primim pentru că am avut cel mai mic impact asupra copiilor. Dulceața și bunătatea pe care le vedeți la ei, asta e de la soția mea. Disciplina și etica muncii sunt de la mine", a spus el.

Fostul cuplu are împreună patru copii - fiicele Katherine, 33 de ani, și Christina, 31 de ani, și fiii Patrick, 29 de ani, și Christopher, 25 de ani.

În februarie, Shriver s-a destăinuit și despre despărțirea celor doi și a dezvăluit că a mers la o mănăstire pentru a căuta sfaturi de viață după ce căsnicia lor s-a încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: Arnold Schwarzenegger  copil  divort  menajera  sotie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel