Care este rugăciunea pe care Irina Loghin o rostește în fiecare zi: „Parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu”
Data publicării:
Irina Loghin se bucură de un succes imens și de aprecierea oamenilor, dar niciodată nu a uitat să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru reușitele ei. Care este rugăciunea pe care ea o spune în fiecare zi?

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Aceasta este o persoană credincioasă și spune că în fiecare zi îi mulțumește lui Dumnezeu pentru reușitele ei. 


„Când mă rog am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Nu trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate.


Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta.


Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă!”, a declarat Irina Loghin pentru impact.ro.

 

Anamaria Prodan, apariție incendiară la duș. Cum s-a afișat în plin divorț de Laurențiu Reghecampf /FOTO


Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să fie în cea mai bună formă la 82 de ani. Artista duce un stil de viață sănătos și a dezvăluit câteva dintre secretele sale legate de acest aspect. 


Irina Loghin face zilnic mișcare, artista susține că aleargă 15 km în fiecare dimineață. 


„Un parc în apropierea e un argument în plus. Dar, dacă nu există, ieșiți la plimbare. La prima oră, în special, sau seara, după ce se mai liniștește orașul.


Veți observa că o jumătate de oră de plimbare în aer curat vă mai limpezește mintea. Și starea de spirit se va schimba și ea. De multe ori plimbările de genul ăsta m-au făcut să iau decizii mult mai bune în viață decât cele inițiale”, a mai spus artista.

 

Irina Loghin a dezvăluit în trecut și ce reguli are pentru regimul ei alimentar. Artista de muzică populară a renunțat la carne de acum 50 de ani. În schimb, aceasta mănâncă pește, dar foarte rar. 

 

Citește și: Andra, apariție „ÎNFRICOȘĂTOARE” alături de familie. Vedeta a suferit o transformare radicală /FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dumnezeu  irina loghin  rugaciune  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel