Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu după ce a fost externat din spital: ”Oboseam repede”
Data actualizării:
Data publicării:
Irinel Columbeanu a vorbit despre starea sa de sănătate după ce a fost externat din spital. Fostul milionar de la Izvorani a fost infectat cu COVID-19.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a fost internat în spital, acolo unde a petrecut mai multe zile. Din fericire, fostul milionar a fost externat, iar starea lui de sănătate este mult mai bună. Cu toate astea, Irinel Columbeanu a declarat că a rămas cu câteva sechele după această perioadă. Mai exact, acesta se simte destul de obosit și fără vlagă.

”Eu simt că în timp voi recupera și acest mic handicap care a mai rămas. În spital nu am avut stări mai grele, am ajuns acolo, am fost internat, mă rog, așa, și am observat că nici eu și nici ceilalți colegi de salon nu aveam manifestări violente”, a povestit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

 

Irinel Columbeanu a mai povestit că a stat în spital fix zece zile. Acesta a început să se simtă rău când era acasă, singur, însă nu s-a gândit niciodată că viața lui poate fi pusă în pericol.

”Frică de moarte, în general, nu am, dar nu asta e ceea ce e de spus. Mi se pare că acest virus este foarte pervers, așa o fi fost creat, în sensul că la început te lasă să crezi că nu ai nimic, că ți s-a părut”, a adăugat Irinel Columbeanu.

 

Acesta s-ar fi simțit rău în ultimele zile, așa că a decis să își facă un test. Acesta a ieșit negativ, iar Irinel Columbeanu a decis că se poate trata singur. A cerut ajutorul medicilor prin apel la 112 abia după ce a observat că starea lui este din ce în ce mai rea. Irinel Columbeanu se află acum sub supravegherea medicilor și spune că se simte mult mai bine. 


„Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, declara Irinel Columbeanu pentru CIAO.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: coronavirus  covid  irinel columbeanu  spital- 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel