Care îți sunt adevărații prieteni din zodiac. Zodia la nevoie se cunoaște
Te-ai gândit vreodată care sunt zodiile care au trăsăturile ce îi fac să devină cei mai buni prieteni? E posibil să fii surprins. Desigur că depinde și de partea cealaltă, nimeni nu îți este prieten dacă nu ești și tu, până la urmă relațiile țin de reciprocitate. 

Pornim din nou la drum cu ideea că mai mult decât de zodii, vorbim de energia acestora. Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Printre cei care sunt prietenoși, dar sub asta se cam ascund și alte chestii se numără: Scorpionul, Balanța și Săgetătorul!

Scorpionii au tendința de a ascunde alte lucruri sub masca prieteniei, s-ar putea să fie cam suspicioși, să urmeze și alte interese, să aibă o oarecare adâncime relația cu aceștia. Cum Scorpionii se tem foarte tare de trădare, e posibil „să înțepe ei primii”. Relația cu un Scorpion e dificilă, de multe ori se află în situații din care trebuie să îi salvezi, fiind mereu pe muchie de cuțit. Așteaptă-te să le fii tu lor prieten mai mult decât ei ție, e dificil să fii în pielea lor, crede-mă. Sunt mereu în criză de ceva, la limită. 

Balanțele sunt firi prietenoase, foarte deschise, nobile ai putea zice, dar ce e dedesubt? E posibil ca sub aerul prieteniei să se afle propria lor dorință de a fi iubită și validată. Se gândesc că dacă se vor purta frumos cu ceilalți, vor primi același lucru la schimb. Asta nu înseamnă că nu sunt prieteni buni, însă în situații de criză s-ar putea să nu vrea să se bage, ele au nevoie să fie mereu bine. Deci, din prieteni la bine și la rău, s-ar putea să rămâi cu prieteni doar la bine. 

Săgetătorii sunt fantastici, te pot asculta, te pot sfătui, însă e posibil să te trezești fără ei când ți-e lumea mai dragă. S-ar putea ca exact când ai nevoie de un umăr pe care să plângi, ei să fie deja îmbarcați către următoarea lor aventură, implicați în noul lor scop. Aceștia sunt cei care de multe ori sunt cam prea ocupați ca să mai fie și prieteni. E posibil ca din cauza asta să îți cam pară pe interes, însă ei au săgeata aia, se duc mereu către altceva.

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 03 aug 2022, 16:29

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare