Care sunt alimentele pe care Regele Charles al III-lea le consumă în fiecare zi. Așa se menține sănătos, la 73 de ani
Data publicării:
Regele Charles al III-lea se ghidează după un stil de viață extrem de sănătos, având în meniul său doar alimente naturale.

De-a lungul timpului, au existat diferite zvonuri cu privire la regimul alimentar al Regelui Charles al III-lea. Un lucru este sigur însă, și anume faptul că actualul rege al Angliei este foarte pretențios în privința anumitor lucruri, în special în ceea ce privește mâncarea.

Fostul bucătar al Reginei Elisabeta a II-a și al familiei regale, Darren McGrady, a declarat faptul că Regele Charles este cu siguranță un gurmand care trebuia să știe mereu de unde provine mâncarea, potrivit EatThis.

Totul trebuie să fie de sezon și organic

Înainte de a vorbi despre mâncarea preferată a Regelui Charles, este important să rețineți că viziunea sa generală asupra alimentelor este că acestea trebuie să fie de sezon și organice. După cum notează McGrady "totul se baza pe ceea ce era de sezon în grădină. În sezonul sparanghelului, puteam să îl servesc de trei sau patru ori pe săptămână. Nu ai îndrăzni să servești sparanghel sau căpșuni în decembrie".

Familia cultiva produse și își creștea propriile animale pe numeroasele lor proprietăți. Regina a început să cultive diferite produse la Palatul Buckingham și îi plăceau foarte mult căpșunile sălbatice scoțiene de la Balmoral, despre care se știa că le culegea ea însăși. Lui Charles îi plăcea să caute ciuperci sălbatice acolo, de asemenea, deoarece multe ciuperci se găseau pe proprietatea de 50.000 de acri de la Balmoral. Potrivit lui McGrady, acestea erau culese, sărate cu câteva ierburi și apoi congelate pentru a fi folosite pe tot parcursul anului.

În plus, se pare că Charles se ferea de carne două zile pe săptămână și de lactate o zi pe săptămână. 

Micul dejun trebuia să fie foarte bogat în fibre

Pe vremea când era prinț, ziua lRegelui Charles începea cu un mic dejun foarte sănătos. De obicei, acesta era format din fructe proaspete, muesli sau alt tip de cereale integrale amestecate cu semințe înmuiate în suc de fructe și ceai. McGrady notează într-un videoclip că îi plăceau foarte mult și prunele din grădină.

În calitate de prinț, se zvonea că Charles purta cu el o cutie pentru micul dejun, care conținea, în general, aproximativ șase tipuri de miere și muesli. 

Ouăle nu erau de obicei incluse în micul dejun, cu excepția weekendurilor, iar el le mânca doar mai târziu în cursul zilei.

Prânzul este inexistent

Mai mult, se pare că Regele actual al Angliei nu ia prânzul. Numeroase surse au relatat că Regele Charles sare complet peste această masă din zi, cu excepția cazului în care acesta face parte din îndatoririle zilei. Când Charles a împlinit 70 de ani, site-ul său a publicat o listă cu 70 de lucruri neștiune pe atunci despre el, iar numărul 20 era pur și simplu: "Prințul nu ia prânzul".  

Bucătarul Grady susține acest lucru, menționând că, cel puțin în timpul mandatului său, acest lucru se întâmpla rar. "S-ar putea să existe un prânz, s-ar putea să nu existe un prânz", a spus Grady. "Poate un sandviș".  

Ceaiul de după-amiază nu lipsește aproape niciodată

În jurul orei 17:30, Regele Charles se așeza de regulă la ceai. Tot acum acesta servea și câteva ouă fierte și, potrivit bucătarului personal oficial al lui Charles, acestea trebuiau să fiarbă exact patru minute, deși alții raportează trei. Este suficient să spunem că era serios în privința ouălor sale.

Cina este masa lui principală

Ce nu mănâncă Regele Charles în timpul zilei compensează cu cina. Acele ciuperci sălbatice culese de la Balmoral ocupă un loc important în cina sa preferată, despre care McGrady spune că este miel fript servit cu risotto cu ciuperci sălbatice. De asemenea, era cunoscut pentru faptul că își pregătea propriile feluri de mâncare cu vânatul sălbatic pe care îl vâna. 

Dacă desertul se află vreodată în meniu, este puțin probabil ca Charles să servească ceva din ciocolată; spre deosebire de răposata sa mamă, care o adora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: mancare  marea britanie  regele charles  regim 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel