Care sunt idolii din viața lui Carmen Tănase: „N-am cum să aleg una dintre ele. A fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Tănase a vorbit despre cei doi idoli din viața sa, care au impactat-o, mai ales din punct de vedere profesional.

Carmen Tănase, doamna teatrului românesc, a dezvăluit, în cadrul podcastului moderat de Bursucu', rolul esențial pe care l-au avut Gina Patrichi și Olga Tudorache în formarea sa ca actriță și în evoluția sa pe scenele teatrului.

Te-ar putea interesa și: Anca Lungu, mărturisire copleșitoare despre sarcină: „Am simțit că ceva nu e bine. Medicul era mai tăcut”

„N-am cum să aleg una dintre ele”

Artista nu a putut alege între cele două figuri marcante din viața sa - marile artiste Gina Patrichi și Olga Tudorache. Pentru ea, amândouă sunt la fel de mari și de speciale, deținând o carismă și un farmec, care nu se învață ci cu care s-au născut.

„Ele amândouă au participat, cumva, la formarea mea, împreună. N-am cum să aleg una dintre ele. Amândouă sunt la fel de mari și vor rămâne în continuare, la fel de mari, de speciale și de carismatice”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

„Nu îți dă publicul acest plus. Publicul îl observă”

Carmen Tănase a încercat să definească cum se distinge un mare actor de ceilalți, ajungând la concluzia că această diferență constă într-o anumită „scânteie", ceva aparte și inconfundabil, pe care Gina Patrichi și Olga Tudorache îl aveau în mod evident.

Cu o sinceritate remarcabilă, Carmen Tănase a subliniat că această „scânteie" nu este ceva ce îți acordă publicul, ci ceva ce publicul simte și recunoaște într-un actor. Este un fel de magnetism, de autenticitate, care te atrag și te captivează, indiferent de educație sau nivel de cunoștințe.

Te-ar putea interesa și: Cum era Monica Tatoiu în tinerețe: „Asta le spun fetelor. Întotdeauna am avut un ultim cuvânt de spus”

„Mă gândeam într-o zi, când conduceam, făceam în capul meu o disertație, despre acel ceva pe care îl are un mare actor. Sunt actori buni, sunt actori foarte buni și sunt mari actori. Ce are acel mare actor, care se distanțează de ceilalți, care sunt foarte buni. Ce au femeile astea două? Să o numim carismă, farmec? Dar asta nu se învață. Cu asta te naști. 

Nu îți dă publicul acest plus. Publicul îl observă. Indiferent cât de educat sau cât de needucat este publicul, în clipa în care cineva este special și sare din rând, publicul îl observă. Simte, știe, cumva.

Uneori, când pleacă oamenii de la teatru, spun: „Toți au fost buni. Bă, dar ăla”. Ăla are ceva în plus pe care oamenii l-au văzut. El trebuie să aibă o denumire, dar nu știu cum să-l numesc”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Mai mult decât atât, Carmen Tănase a evidențiat lecția învățată de la Olga Tudorache, care i-a rămas întipărită în mintea și inima sa, ghidând-o în cariera sa artistică și contribuind la dezvoltarea sa continuă ca artistă.

„Un actor demonstrează că este talentat pe un text dat, cel puțin când ești la început de drum. Pentru că așa, cu vorbele tale, oricine poate să se urce pe scenă și să zică ceva. Nu. Fii personajul ăla cu vorbele alea scrise acolo. Asta a fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată. Și, deși și eu mai improvizez, am teama asta în spate, că mă vede Olga”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Iustin Petrescu, declarații după despărțirea de Marilu: „Nu mă deranjează să o iau de la zero. Trebuie să țin doliu pentru relație. S-a oprit tot”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămaș șocați. Așa ceva nu s-a mai văzut: „Nu pot să cred!”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu. Captură video: YouTube/youtube/damian draghici

Bursucu a răspuns fără probleme când a fost întrebat ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri: „Sunt mai multe”. Ce spune despre Monica Tatoiu

Captură video: Pro TV

Obiectul cu care Zanni a plecat la Survivor All Stars. S-a aflat abia acum
pixel