Care sunt idolii din viața lui Carmen Tănase: „N-am cum să aleg una dintre ele. A fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Tănase a vorbit despre cei doi idoli din viața sa, care au impactat-o, mai ales din punct de vedere profesional.

Carmen Tănase, doamna teatrului românesc, a dezvăluit, în cadrul podcastului moderat de Bursucu', rolul esențial pe care l-au avut Gina Patrichi și Olga Tudorache în formarea sa ca actriță și în evoluția sa pe scenele teatrului.

Te-ar putea interesa și: Anca Lungu, mărturisire copleșitoare despre sarcină: „Am simțit că ceva nu e bine. Medicul era mai tăcut”

„N-am cum să aleg una dintre ele”

Artista nu a putut alege între cele două figuri marcante din viața sa - marile artiste Gina Patrichi și Olga Tudorache. Pentru ea, amândouă sunt la fel de mari și de speciale, deținând o carismă și un farmec, care nu se învață ci cu care s-au născut.

„Ele amândouă au participat, cumva, la formarea mea, împreună. N-am cum să aleg una dintre ele. Amândouă sunt la fel de mari și vor rămâne în continuare, la fel de mari, de speciale și de carismatice”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

„Nu îți dă publicul acest plus. Publicul îl observă”

Carmen Tănase a încercat să definească cum se distinge un mare actor de ceilalți, ajungând la concluzia că această diferență constă într-o anumită „scânteie", ceva aparte și inconfundabil, pe care Gina Patrichi și Olga Tudorache îl aveau în mod evident.

Cu o sinceritate remarcabilă, Carmen Tănase a subliniat că această „scânteie" nu este ceva ce îți acordă publicul, ci ceva ce publicul simte și recunoaște într-un actor. Este un fel de magnetism, de autenticitate, care te atrag și te captivează, indiferent de educație sau nivel de cunoștințe.

Te-ar putea interesa și: Cum era Monica Tatoiu în tinerețe: „Asta le spun fetelor. Întotdeauna am avut un ultim cuvânt de spus”

„Mă gândeam într-o zi, când conduceam, făceam în capul meu o disertație, despre acel ceva pe care îl are un mare actor. Sunt actori buni, sunt actori foarte buni și sunt mari actori. Ce are acel mare actor, care se distanțează de ceilalți, care sunt foarte buni. Ce au femeile astea două? Să o numim carismă, farmec? Dar asta nu se învață. Cu asta te naști. 

Nu îți dă publicul acest plus. Publicul îl observă. Indiferent cât de educat sau cât de needucat este publicul, în clipa în care cineva este special și sare din rând, publicul îl observă. Simte, știe, cumva.

Uneori, când pleacă oamenii de la teatru, spun: „Toți au fost buni. Bă, dar ăla”. Ăla are ceva în plus pe care oamenii l-au văzut. El trebuie să aibă o denumire, dar nu știu cum să-l numesc”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Mai mult decât atât, Carmen Tănase a evidențiat lecția învățată de la Olga Tudorache, care i-a rămas întipărită în mintea și inima sa, ghidând-o în cariera sa artistică și contribuind la dezvoltarea sa continuă ca artistă.

„Un actor demonstrează că este talentat pe un text dat, cel puțin când ești la început de drum. Pentru că așa, cu vorbele tale, oricine poate să se urce pe scenă și să zică ceva. Nu. Fii personajul ăla cu vorbele alea scrise acolo. Asta a fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată. Și, deși și eu mai improvizez, am teama asta în spate, că mă vede Olga”, a spus Carmen Tănase, în cadrul podcastului moderat de Bursucu'.

Te-ar putea interesa și: Iustin Petrescu, declarații după despărțirea de Marilu: „Nu mă deranjează să o iau de la zero. Trebuie să țin doliu pentru relație. S-a oprit tot”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel