Care sunt semnele zodiacale ale celor mai bogați oameni din lume. Atrag banii de partea lor
Unii miliardari au mai mult în comun decât soldurile lor bancare de invidiat - mulți dintre super-bogații lumii au același semn zodiacal. Dar sunt unele semne zodiacale mai predispuse decât altele să aducă bani mulți?  Iată care sunt semnele zodiacale ale unora dintre cei mai bogați oameni din lume.

Născut pentru a fi bogat?

Miliardarii se regăsesc sub toate stelele zodiacale, dar Balanța este în fruntea listei de bogați. Un studiu care a analizat numeric lista Forbes' Real Time Billionaires a arătat că aproape unul din cinci miliardari s-a născut sub acest semn. Dar cum se situează toți ceilalți în topul bogaților?

 

Larry Page- Berbec

Printre cei cu venituri importante se numără co-fondatorul Google, Larry Page. Faptul de a fi curajos, creativ și optimist sunt trăsături tipice Berbecului care pot duce la succesul în afaceri.

Mark Zuckerberg- Taur

 Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este un alt multimiliardar. Este posibil ca trăsăturile sale de Taur, de muncitor și determinat, să-l fi ajutat pe acesta să adune peste 100 de miliarde de dolari.

 

James Dyson- Taur

Cunoscuți pentru faptul că sunt de încredere și muncitori, Taurii nu se feresc să muncească din greu când vine vorba de a câștiga bani. Printre cei mai bogați oameni din Marea Britanie, inventatorul și miliardarul britanic James Dyson este un alt Taur foarte bogat.

 

Kanye West - Gemeni

Kanye West, sau Ye, așa cum preferă să fie cunoscut acum, este miliardar. Artistul este zodia Gemeni, faimoasa dualitate a semnului zodiacal ajutându-l probabil să aibă succes atât în modă, cât și în muzică.

 

Donal Trump- Gemeni


Donald Trump este un alt Gemeni super-bogat a cărui carieră și interese de afaceri au luat diverse întorsături. Cunoscuți ca fiind extrovertiți, Gemenii nu se dau în lături de la o oportunitate de afaceri.

 

 Elon Musk- Rac

În continuă luptă cu Jeff Bezos pentru a ocupa primul loc în topul internațional al bogaților, Elon Musk are o avere de aproximativ 200 de miliarde de dolari. Poate că intuiția sa de Rac îl ajută să știe când trebuie să facă o afacere!

 

Kylie Jenner- Leu

În 2019, Forbes a numit-o pe Kylie Jenner cea mai tânără miliardară autohtonă din lume. Averea ei s-a diminuat ușor de atunci, dar, cu trăsăturile sale de încredere și creativitate de Leu, modelul și mogulul cosmeticelor pare sigur că își va recăpăta în curând statutul de miliardar.

 

 Bill Gates- Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru natura lor vicleană, ceea ce l-a ajutat pe cofondatorul Microsoft, Bill Gates, să devină unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere netă de peste 135 de miliarde de dolari.

 

Oprah Winfrey- Vărsător

Ca Vărsător, Oprah Winfrey știe cum să se bazeze pe sine. Și, fidelă formei sale, miliardara autohtonă a transformat abilitățile sale de talk-show într-un imperiu media de mai multe miliarde de dolari.

 

Rihanna- Pești

De asemenea, bunul gust al zodiei Pești funcționează la maxim și la Rihanna, care a devenit miliardară în 2021, datorită produselor sale cosmetice și carierei muzicale.

Autor: Romina Băluță | Dată: 27 oct, 14:32

Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Ce gest a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Nimeni se se aștepta la asta

Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Horoscop 2022. Foto pixabay.com

Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: Un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit

Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu a avut copii

Unsplash.com/ autor Kyle Johnson

Zodia în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. STUDIUL care te va surprinde

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”

Misty și Keo, foto Instagram

Misty rupe tăcerea. Soția lui Keo, ținta răzbunărilor Andreei Bălan? „E prima oară când spun asta” EXCLUSIV

Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman, momente de răsfăț alături de mama sa. Vedeta a dus-o pe Mioara Roman la un salon de înfrumusețare: „A fost foarte fericită” / FOTO

Matilda Pascal Cojocărița, sursa facebook

Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița. Are o regulă de aur