Carlas's Dreams, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce a furat artistul când era mic: „Făceam tot felul de scheme”
Data publicării:
Carlas's Dreams a vorbit despre copilăria sa, dar și despre lucrurile pe care le fura când era micuț.

Carla's Dreams a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul românesc. Recent, artistul a fost invitat în podcastul „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre copilăria sa. Cântărețul a dezvăluit ce fura când era micuț. 

„Când eram mic furam gume. Nu am furat lucruri mari, nu m-am dus atât de departe.  Eram un grup mai mare de copii și făceam tot felul de scheme. Unul distrăgea atenția, celălalt fura gumele. Când eram prins, recunoșteam. Nu am furat niciodată de la ai mei, pentru că în perioada aia erau în stradă noțiunile venite din pușcăriile sovietice și se ajungea la niște excese de o stupiditate nemărginită. Așa era toată societatea și a durat vreo cinci, zece ani.”, a declarat Carlas's Dreams în podcastul lui Mihai Bobonete.

Care este gustul copilăriei pentru Carla's Dreams

„Este un gust de primăvară permanentă presărată cu naivitate de idealism, optimism nelimitat, prostii. Este foarte gustoasă copilăria. Nu se mai fac așa copilării.”, a mai spus artistul.

Carla's Dreams, motivul pentru care poartă mască

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care artistul își ascunde chipul sub o mască. Acesta a mărturisit că îi este mult mai simplu să vorbească atunci când este mascat. De asemenea, acesta a recunoscut că a criticat de mai multe ori atitudinea artiștilor. 

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta, potrivit Wowbiz.

Carla's Dreams: Nu este simplu din cauza unui standard

La un moment dat, artistul ar fi fost surprins fără mască, însă nu se cunoaște încă identitatea sa. 

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…) Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carlas dreams  copilărie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel