Carmen Brumă, chemată la tribunal. Partenera lui Mircea Badea a depus o plângere penală
Data publicării:
Carmen Brumă a trecut printr-o situația foarte neplăcută, care a adus-o în fața instanței.

Carmen Brumă a ajuns la tribunal, pentru a oferi o explicație cu privire la o plângere penală pe care vedeta a depus-o în 2019. Atunci, partenera de viață a lui Mircea Badea s-a confruntat cu un furt de identitate, din partea unei firme care vindea pastile de slăbit. Vedeta și-a atenționat fanii la vremea aceea că totul este fals și să nu aibă încredere în aceste tipuri de produse, însă antrenoarea de fitness nu a vrut să se oprească aici, ajungând chiar în instanță.

”O reţea internaţională de escroci îmi folosea numele, imaginea, pentru a vinde nişte produse de slăbit, cu care eu nu aveam nicio legătură, despre care habar n-aveam, nu le încercasem niciodată. Eu am făcut ceea ce trebuia să fac, am făcut plângere penală la momentul respectiv, am mers la televizor, am avertizat oamenii să nu cumpere pentru că în niciun caz nu sunt încercate de mine, că nu am habar despre acest lucru şi că este o înşelătorie, am scris pe paginile mele de socializare, am postat inclusiv plângerea penală şi am aşteptat ca justiţia să-şi facă treaba.”, a spus Carmen Brumă, la Antena Stars, potrivit spynews.

Cinci alimente de sezon care ajută la slăbit. Așa se menține în formă Carmen Brumă

„Au vândut pe spatele meu de s-au săturat”

Mai mult, Carmen Brumă dezvăluie că această firmă și-a încheiat activitatea în prezent, astfel încât justiția ar fi trebuit să-și facă treaba mai repede. Aceasta susține că au mai fost multe vedete vătămate, însă niciuna nu a dorit să depună plângere penală, după cum a acționat ea. 

”Am aşteptat în 2019, în 2020, în 2021 şi în 2022 până acum o săptămână, când avocatul meu a fost sunat de către poliţie, şi a fost invitat împreună cu mine să dau detalii despre această plângere penală. Între timp, situaţia nu mai există pentru că escrocii, prin 2021, au încetat, au vândut pe spatele meu de s-au săturat şi au trecut la alte persoane publice, pentru că nu am fost doar eu în situaţia asta, sunt foarte multe persoane publice din România care au păţit lucrul acesta şi, din câte ştiu, eu sunt singura care a făcut plângere penală. Am depus o plângere penală în 2019 şi în 2022 am fost invitată la poliţie să dau detaloi despre această plângere, în condiţiile în care această situaţie nu mai există.”, a mai spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă, la minus 35 de grade, goală, pe balcon: „M-a găsit maică-mea. A fost dramatic”. Motivul pentru care antrenoarea stătea dezbrăcată în frig

 

Cum și-a convins Carmen Brumă fiul să mănânce sănătos

Carmen Brumă este una dintre cele mai populare antrenoare de fitness, promovând întotdeauna un stil de viață sănătos. În acest sens, vedeta a dezvăluit recent care a fost  modalitatea prin care și-a convins și copilul să adopte o astfel de dietă echilibrată.

„Noi am încercat să negociem niște reguli de care să ne ținem, mai mâncăm și dulce, dar nu înainte de masă, avem trei mese clare. Fiecare masă trebuie să aibă o legumă proaspătă diferită, nu bem sucuri, cam astea ar fi. Nu i-am interzis, am încercat să negociez cu el fiecare lucru pe care el și-l dorea, iar eu îl consideram nesănătos. Dacă îi interzici un lucru îi potențezi asta. După masă trebuie să mănânce un fruct, iar după are voie orice desert.”, a declarat vedeta în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  diete  inselatorie  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel