Carmen Brumă, fără haine, la 45 de ani. Ipostaza provocatoare în care s-a pozat soția lui Mircea Badea
Data publicării:
Carmen Brumă le-a vorbit urmăritorilor din mediul online despre schimbările pe care vârsta de 40 de ani le aduce asupra corpului.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Carmen Brumă are o siluetă la care multe femei doar visează, la vârsta de 45 de ani. Celebra antrenoare de fitness este un reper clar de urmat, când vine vorba de o viață cât mai sănătoasă și o dietă echilibrată din toate punctele de vedere. Și, tocami datorită acestui lucru, Carmen Brumă nu se ascunde deloc de la a-și arăta abdomenul perfect sculptat cu pătrățele sau picioarele perfect lucrate și definite în mediul online. De data aceasta însă, soția lui Mircea Badea nu s-a rezumat la o simplă fotografie, ci la un shooting foto fără haine, vorbindu-le oamenilor care o urmăresc în mediul online despre posibilitatea de a temenție în formă după vârsta de 40 de ani.  

„E adevărat că după 40 de ani din cauza schimbărilor hormonale, grăsimea se depune mai mult in partea superioară a corpului, in special pe abdomen.
DAAAAR, asta nu înseamnă că după 40 de ani nu poți obține un abdomen plat si definit. E un pic mai greu dar cu dieta adecvată care să includă suficiente proteine, sport ( inclusiv cu greutăți), evitarea vârfurilor glicemice, somn de calitate, hidratare, SE POATE!!!
Există o opinie cvasi generală care se tot propagă de niște ani buni și ne spune nouă femeilor că după 40 de ani " ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul" si că broboada si croștetatul sunt cam tot ce ți-a rămas. Vârsta de 40 de ani si după este și despre cum ți-o faci să fie!”, a scris Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Cum ținem post fără să ne îngrășăm: „Doar așa vom putea să nu luăm în greutate”. Cum arată un meniu corect pentru toată ziua / EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Sportul nu e esențial în cura de slăbire

Chiar dacă încurajează toate femeile să facă mișcare și să aibă un stil de viață cât mai activ, pentru a favoriza procesul de pierdere în greutate, în același timp, Carmen Brumă spune că se poate și dietă fără sport, dacă ești foarte atent la alimentele pe care le consumi zilnic. 

„În urma experienței mele de mulți ani și a peste 37 de kilograme slăbite, pot însă să spun că sportul nu e esențial în ecuația slăbirii! Eu la început făceam și sport, țineam și dietă și mă epuizam foarte tare. Clacam și mă refugiam în frigider, puneam kilogramele la loc. Mă jucam cu îngrășat-slăbit. Restricția calorică, alimentația, te ajută să slăbești. Poți să slăbești fără să faci nici un fel de sport. Nu este despre ce să mâncam, este despre ce să nu mâncăm – a dezvăluit Brumă, pentru click.ro.

Citește și: Alimentele care te scapă de răceală. Carmen Brumă: „Tratează durerile gâtului, au efect antiinflamator”. Nu te-ai fi gândit la asta

Vedeta a suferit de depresie, din cauza kilogramelor în plus

Dacă acum este un model de urmat pentru toate femeile, în adolescență, Carmen Brumă a avut probleme cu kilogramele în plus. Familia acesteia a fost nevoită să se mute din România, iar soția lui Mircea Badea s-a refugiat în mâncare, peste a trece peste suferința provocată de această decizie neașteptată.

„Când am ajuns acolo am intrat într-un soi de depresie. Și m-am refugiat în mâncare. Am avut senzația că m-am trezit peste noapte cu 37 – 40 de kilograme în plus. În momentul acela am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea. Am început să țin cure de slăbire, am fost pe marginea prăpastiei. Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi – povestea Carmen Brumă acum ceva timp.

VEZI și: Salata care te scapă de vergeturi. Carmen Brumă: „Ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, dar ajută și la producția de colagen și elastină”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  dezbracata  dietă  fara haine  silueta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel