Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie. Vedeta este în culmea fericirii: „Am spus da! Te iubesc la infinit”
Data publicării:
Carmen de la Sălciua este în culmea fericiri. Artista a fost cerută în căsătorie. 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din showbizul românesc. De-a lungul timpului, cântăreața a avut parte de multe dezamăgiri în dragoste. După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu și-a mai găsit liniștea pe plan sentimental. Aproape că își pierduse orice speranță, asta până când, în viața ei a apărut Marian, bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în dragoste. 

La aproape un an de la relație, după multe speculații și controverse, bărbatul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, în timp ce se aflau într-o vacanță de vis, în Dubai. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista i-a răspuns partenerului său cu un mare DA!. 

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Carmen de la Sălciua a împărtășit marele eveniment cu fanii săi, pe rețelele de socializare. 

De asemenea, artista a ținut să le arate fanilor săi și inelul prețios cu care a fost cerută în căsătorie. Cu siguranță partenerul său a scos din buzunar o sumă frumușică. Marian a ales un inel cu o piatră mare, de culoare galbenă, în formă de pătrat, iar în jurul acesteia se află diamante albe de dimensiuni mai mici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciua)

Carmen de la Sălciua: „Eu nu am destrămat nimic!”

La începutul relaţiei lor, actualul partener al artistei era căsătorit, iar Carmen a fost acuzată că a destrămat o căsnicie. Ulterior, cântăreața nu s-a mai putut abține și a explicat cum au stat lucrurile, de fapt. 

„Problemele dintre ei nu mă privesc pe mine. Dacă ei reușesc să ajungă la un comun acord m-aș bucura pentru el, cât și pentru ea, că nu am răutăți față de persoane. Ca ea pot vorbi o grămadă de oameni despre mine, eu știu cine sunt și cum sunt și nu mă poate afecta nimic. Eu știu cum stau lucrurile și nu vreau să dau explicații.

Nu-mi doresc să am nimic de-a face cu ea, de aceea nu îi pronunț nici numele. Din partea mea, tot binele din lume, și eu sunt femeie. Nu-i poți băga unui om iubire cu pâlnia pe gât, iar eu nu am destrămat nimic. Nu-mi doresc niciodată în viață să intru într-o relație unde s-ar mai putea face ceva.”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carmen salciua  casatorie  inel  iubit 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel