Carmen de la Sălciua a împlinit 36 de ani. Cântăreața a primit mai multe cadouri impresionante din partea soțului ei
Data publicării:
Ieri a fost o zi specială pentru Carmen de la Sălciua. Cântăreața a împlinit 36 de ani și a avut parte de mai multe surprize din partea soțului și a celor dragi.

Carmen de la Sălciua a împlinit 36 de ani. Cântăreața a petrecut alături de soț și familie și a primit mai multe cadouri. Încă de la primele ore ale dimineții, artista a fost surprinsă cu un buchet uriaș de trandafiri roz. Ulterior, a primit din partea soțului și un telefon nou.

„Am fost și sunt iubită”

Aceasta a postat, pe pagina sa de Instagram, un mesaj în care le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase pe care i le-au trimis cu ocazia acestei zile speciale. De asemenea, Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu a organizat niciodată petreceri fastuoase pentru ziua ei de naștere, dar a avut mereu alături oameni care au sărbătorit-o. În plus, vedeta și-a exprimat recunoștința pentru familia și prietenii care îi sunt aproape și care se bucură pentru orice reușită pe care o are. 

„36. Niciodată nu mi-am ținut ziua de naștere, dar mereu așa s-a întâmplat să am alături oameni care m-au sărbătorit ca și cum ar fi fost o super petrecere! Deși cânt pentru milioane de oameni și cunosc multă lume, pentru mine îmi doresc în fiecare an să fie discreție și timp de calitate cu cei dragi câțiva! Am fost și sunt iubită. Pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu. Deși nu am făcut mare lucru pentru asta.

Te-ar putea interesa și: Marcel de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre Radu Vâlcan. Ce a spus despre prezentatorul emisiunii

Am o familie frumoasă și câțiva prieteni care știu sigur că s-ar ridica din pat în toiul nopții dacă aș avea o problemă și la fel s-ar bucura pentru mine dacă aș avea o bucurie! E mare lucrul ăsta...Azi și aseară am deschis rețelele de socializare, am rămas mască. Nu voi face față, știu sigur, să vă răspund la fiecare că sunteți cu milioanele și nu exagerez deloc. Pentru mine acel timp pe care l-ați răpit să îmi trimiteți un gând frumos…face mult! Vă iubesc! Mulțumesc soțului meu care e cel mai iubit din univers, familiei, prietenilor! Mulțumesc de nenumărate ori! Vă iubesc!”, a scris Carmen de la Sălciua, pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Nicoleta Nucă rupe tăcerea: Adevărul privind zvonurile despre sarcină

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua s-a hotărât să le facă o surpriză bătrânilor dintr-un azil, mai ales că a fost „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”. Cântăreața a mers și le-a cântat oamenilor, oferindu-le acestora o mică bucurie și un motiv să zâmbească, în ciuda faptului că unii dintre ei sunt singuri și nu mai au pe nimeni.

Artista a postat, pe pagina sa de Instagram, două fotografii în care poartă un costum tradițional românesc, iar alături a scris un mesaj care i-a impresionat pe urmăritorii săi. Aceștia au felicitat-o și i-au lăsat mai multe comentarii în care și-au arătat aprecierea pentru gestul făcut.

„Felicitări! Frumos din partea ta”, „Felicitări, sunteți o artistă cu suflet bun, vă ador!”, „Ce frumos!”, „Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești. Ești foarte scumpă”, au scris urmăritorii artistei, în secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel