Carmen de la Sălciua, gest emoționant pentru bătrânii dintr-un azil: „Merită asta și mai mult de atât”
Data publicării:
Carmen de la Sălciua a pregătit o surpriză pentru bătrâni dintr-un azil. Artista s-a hotărât să facă acest gest emoționant cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai celebre și apreciate cântărețe de la noi din țară. Oamenii o iubesc nu doar pentru talentul său, dar și pentru felul ei de a fi. Astăzi, 1 octombrie, artista s-a hotărât să le facă o surpriză bătrânilor dintr-un azil, mai ales că este „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”. Cântăreața va merge și le va cânta oamenilor, oferindu-le acestora o mică bucurie și un motiv să zâmbească, în ciuda faptului că unii dintre ei sunt singuri și nu mai au pe nimeni.

Artista a postat, pe pagina sa de Instagram, două fotografii în care poartă un costum tradițional românesc, iar alături a scris un mesaj care i-a impresionat pe urmăritorii săi. Aceștia au felicitat-o și i-au lăsat mai multe comentarii în care și-au arătat aprecierea pentru gestul făcut.

„Merită asta și mai mult de atât”

„1 octombrie! Azi e ziua persoanelor vârstnice! La mulți ani vouă, celor care ne-ați învățat și ne învățați doar lucruri bune pe noi cei tineri! Este o vorbă mare: „Cine n-are bătrâni, să-și cumpere”. Voi merge la un eveniment privat, la un azil de persoane în vârstă și le vom sărbători prin cântec! Merită asta și mai mult de atât!”, a scris Carmen de la Sălciua.

„Felicitări! Frumos din partea ta”, „Felicitări, sunteți o artistă cu suflet bun, vă ador!”, „Ce frumos!”, „Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce îți dorești. Ești foarte scumpă”, au scris urmăritorii artistei, în secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram. 

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua a fost invitată la podcastul lui Teo Trandafir. Cântăreața a vorbit despre schimbările prin care a trecut în ultimii ani, devenind o cu totul altă persoană. Aceasta a povestit despre cum s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu și cum religia a ajutat-o să își schimbe viața în bine.

Te-ar putea interesa și: Adina Buzatu, confesiuni despre lupta cu kilogramele. Ce a ajutat-o cel mai mult să se mențină la aceeași greutate: „Am să vă spun un secret”

„Eu peste tot unde mă duc vorbesc despre Dumnezeu”

„Sunt la Facultatea de Teologie, Asistență Socială. Am vrut ca darul meu de la Dumnezeu să îl combin cu ajutorul pe care vreau să îl dăruiesc oamenilor. Referitor la Carmen cea veche, am făcut foarte multe lucruri pe care astăzi nu le-aș mai face. Eu acum sunt încălțată cu niște adidași. Eu niciodată nu aș fi făcut asta. Am vrut să fiu eu. Eu la evenimente nu mă duc decât pe tocuri și mă obosește. Carmen cea veche e mereu obosită de toate artificiile astea, iar cea nouă încearcă să le elimine.

Mi-am găsit foarte mult răspunsurile în fețe bisericești, respectiv în convorbirile mele cu călugări. Îmi place foarte mult să merg la biserică. Să fii simplu nu e foarte ușor. E a cincea oară când soțul meu merge pe Athos. Prima oară a mers de curiozitate. A zis că timpul trece foarte greu acolo. Eu peste tot unde mă duc vorbesc despre Dumnezeu, indiferent că îi place sau nu cuiva. Eu nu-l folosesc pe Dumnezeu să pară că sunt o credincioasă, eu așa simt, să vorbesc despre El. Pentru că El și-a pus mâna în viața mea, ca viața mea să se schimbe. Sunt un om care, de când am cunoscut asta, mi-am dat seama că nu sunt chiar așa credincioasă cum credeam. Raiul cred că ni-l facem noi de pe Pământ. Sau iadul”, a declarat Carmen de la Sălciua, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel