Carmen Grăbenișan se teme pentru sănătatea ei. Vedeta crede că e IPOHONDRĂ: „Este o boală psihică. Ai impresia că ai toate bolile”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Grăbenișan se află într-o situație dificilă, după ce, mai multe zile la rând, a simțit o durere puternică în piept.

Carmen Grăbenișan le-a împărtășit internăuților ultimele informații despre starea ei de sănătate, chiar în ajunul zilei sale de naștere. 

După ce, în urmă cu câteva luni, a fost diagnosticată cu noul coronavirus, vedeta a trecut printr-un cumul de simptome extrem de supărătoare. A reușit să învingă boala și să-și revină complet, însă, de câteva zile, sănătatea influencerei s-a deteriorat. Vedeta spune că simte o durere puternică în zona pieptului și că este foarte speriată. S-a terstat chiar și pentru COVID, dar rezultatul a fost negativ. Bloggerița afirmă că nu fumează mult și este extrem de îngrijorată, așa că s-a grăbit să-și facă o programare la medic, pentru a afla cauza stării ei. 

Carmen Grăbenișan, momentul adevărului. Ce operații estetice și-a făcut vloggerița: „Am exagerat cu acea intervenție”

”De o săptămână și ceva, am resimțit o durere tot mai puternică în piept. Mă doare când respir, are loc un disconfort dus spre durere când trag aer adânc în piept. Mi-am făcut și câteva teste rapide de COVID. Au ieșit negative, așa că mi-am făcut o programare la pneumologie. Și nu fumez mult, încât să resimt o astfel de situație, simptomul ăsta nu l-am mai simțit nici când am avut COVID”, a spus Carmen Grebenișan pe Instagram.

Ulterior, vedeta a transmis un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care se destăinuie că are frecvent impresia că este bolnavă și că suspectează că ar fi impohondră, termen folosit pentru persoanele care își imaginează că au diverse boli. 

Garmen Grăbenișan, REȚETĂ de Tartă cu lapte condensat și lime


”Trebuie să mă tratez singură de ipohondrie. Ipohondria este o boală psihică, e atunci când ai impresia că ai toate bolile, dar poate nu ai nimic. La cel mai mic simptom eu mă programez la medic, nu stau să mă gândesc la chestii, dar totuși, mă năucesc puțin gândurile la început. Această ipohondrie nu-mi afectează viața, dar cred că-l afectează pe Alex. Nu exagerez cu nimic, doar exprim clar și evident absolut tot ce mi se întâmplă. Poate din afară sunt exagerată, dar eu nu simt asta”, a mai spuns vedeta. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carmen grabenisan  durere  ipohondra  plaman 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel