Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023. Vedet s-a prăbușit la pământ, imediat după probă
Data publicării:
Momente de panică la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan s-a prăbușit la pământ, imediat după probă. 

Carmen Grebenișan a trecut prin momente grele, în cadrul celui mai acerb concurs, Survivor România 2023. Blondina s-a prăbușit la pământ, în fața colegilor, care au sărit imediat în ajutorul ei. 

"Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor România 2023

Influencerița Carmen Grebenișan din echipa Faimoșilor s-a prăbușit în fața colegilor săi, după ce a parcurs traseul, alături de războinica Andreea Moromete. Imediat după terminarea probei, blondina s-a prăbușit la pământ, în fața colegilor săi. Faimoșii au văzut că aceasta nu se simte bine, astfel că au luat-o imediat și au pus-o la umbră. Doc și Ionuț Iftimoaie au stat lângă colega lor, până când medicii au venit să îi acorde primul ajutor. 

„Stai la umbră acolo. Du-te la medic, Carmen!”, a susținut Ionuț Iftimoaie.

„Las-o, e cu mine. Lăsați-i oxigen, lăsați-i oxigen. Lăsați oxigen acolo. Plecați, lăsați”, a intervenit Doc, vizibil panicat de situația în care se afla colega sa.

Medicul aflat la fața locului i-a oferit imediat apă și a întins-o pe băncuță. Potrivit acestuia, starea de sănătate a vedetei s-a deteriorat din cauza căldurii și a alimentației. Ulterior și Dan Pavel a anunțat că starea de sănătate a influenceriței nu este una bună, moiv pentru care nu va mai intra pe traseu și va rămâne sub supravegherea medicilor. 

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel.

După terminarea probei, Faimoșii au câștigat 500 g de linte, fasole și orez. Între timp, Carmen Grebenișan și-a revenit și s-a întors la echipa sa. Aceasta a mărturisit că se simte mai bine, dar încă este epuizată. 

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine.”, a spus Carmen Grebenișan la Survivor România, conform Pro TV.

Diagnosticul primit de Sebastian Dobrincu, de la medicii români, după ce s-a accidentat

Sebastian Dobrincu a fost cel de-al treilea Faimos care a părăsit emisiunea Survivor România. Acest lucru nu trebuia să se întâmple, însă problemele medicale nu i-au mai permis antreprenorului să continue traseul, alături de colegii săi de tabără. Această veste tristă a fost primită cu un mare regret atât de Sebastian, cât și de toți ceilalți colegi ai săi care sperau ca acesta să se recupereze și să fie apt pentru probe. 

Chiar dacă încă nu a aflat care este diagnosticul concret, Sebastian Dobrincu spune că medicii din  România i-au spus că ar fi vorba despre o ruptură de placă. 

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut. Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Dominicană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții. Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors...”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Citește și: Câți bani câștigă Războinicii de la Survivor săptămânal. Suma este una fixă pentru fiecare concurent

Ce salariu câștigă Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Este super-satisfăcător. M-au plătit foarte bine”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Carmen Grebenișan  survivor romania 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel