Carmen Grebenișan s-a temut că soțul o va părăsi, în timp ce era la Survivor: „Mă gândeam deja că își reface viața”
Carmen Grebenișan a vorbit despre gândurile negre cu care s-a luptat în cele cinci luni petrecute în jungla Dominicană, în timp ce se lupta pentru marele premiu Survivor. 

Carmen Grebenișan a reușit să reziste 5 luni în junglă. A fost extrem de aproape de a câștiga marele premiu de 100.000 euro. Dan Ursa a fost însă cu un pas în față, devenind campionul Survivor 2023. 

Deși probele, limitările și încercările din concurs erau suficiente pentru a-ți face viața un chin, Carmen Grebenișan a mai avut câteva probleme care iîi umbreau zilele. Vedeta se gândea cu groază că soțul ei o va părăsi pentru că lipsește de atâta timp de acasă . 


„Nu mi-a fost deloc ușor. Am avut gândul ăsta, deși eu am încredere în el și el are încredere în mine. Stăteam și mă gândeam dacă mă mai iubește. E foarte ciudat. La un moment dat, după ce trec mai multe luni, mai ales dacă nu câștigi șansa de a comunica, ajungi să îți faci tot felul de scenarii. Ajungi să lucreze mintea. Te autosabotezi, ăsta e termenul. Era conștientă de ce fac, dar parcă nu puteam să mă opresc din a mă gândi la aceste lucruri.

Gândul meu era că a trecut ceva timp, că fără să își dea seama Alex s-a apropiat de alte persoane, că și-a creat un alt cerc de prieteni, că și-a găsit persoane noi, iar eu dacă am lipsit din peisaj, în mod involuntar uiți de persoana aceea. Mă gândeam deja că își reface viața, însă totodată mă încurajam și ziceam că o să fiu ok, că eu îmi asum că am plecat. Exista și riscul ăsta. Stai departe de om de câteva luni, era posibil orice. Nu știam cum o să fie genul acesta de experiență. (…)', a spus Carmen Grebenișan în podcastul lui Cătălin Măruță.

La rândul său, soțul vedetei spune că și el s-a luptat cu aceleași gânduri și că simte că acum relația lor e mai puternică, fiind convins că experiența Survivor le-a întărit legătura. 


Într-adevăr, eu am avut noroc să o văd, dar nu stiu, mă gândeam că poate îi place viața de acolo, că poate se îndrăgostește. (…) Noi ne știam limitele, chiar dacă gândurile vin și pleacă. Prima întrebarea a fost dacă ne mai iubim, ne-am întrebat reciproc. Când s-a întors era prea calmă, nu înțelegeam ce se întâmplă, nu îmi dădeam seama ce se întâmplă cu nevasta mea. Experiența asta ne-a făcut foarte bine și sunt recunoscător pentru treaba asta. Ne-a întărit încrederea unul în celălalt. Dacă asta nu ne-a despărțit, nu știu ce poate să ne mai despartă.', a completat și Alex Militaru, soțul vedetei.

Data: 09 iun 2023, 07:56
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex militaru  carmen grabenisan  sot  survivor 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...