Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”
Carmen Harra a dezvăluit cum putem să aflăm data morții, dar și cum o putem schimba. 

Invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour” cu Jessie de la Radio Gold FM, Carmen Harra a dezvăluit cum putem să aflăm data morții, dar și cum o putem schimba. Mai exact, o persoană își poate afla data morții cu ajutorul numerologiei. Totul constă în aflarea anumitor coduri personale care dezvăluie informații atât despre viață și destin, cât și despre ziua morții.

Carmen Harra: „ Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei”

„E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei.”, a declarat Carmen Harra la Radio Gold FM.

Ce cifră a destinului a avut Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra a mărturisit că regina Elisabeta a II-a, fiind născută pe 21 aprilie 1926, a avut cifra destinului 7.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani.”, a mai spus Carmen Harra. 

Carmen Harra, despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost foarte pasionată de bijuterii, având colecții impresionante cu fel de fel de piese impresionante. Majestatea Sa deținea, de asemenea, și cea mai valoroasă colecție de coroane din lume, însă de departe cea mai importantă rămâne Coroana Imperială de Stat. În acest sens, celebra prezicătoare Carmen Harra a vorbit despre această bijuterie importantă purtată de Regină de-a lungul domniei ei, dar și despre povestea neștiută din spatele ei. Koh-i-noor, diamantul de pe coroana celebră, este una dintre cele mai faimoase pietre prețioase din lume.

„Bijuteriile, de-a lungul timpului, simbolizează puterea. Nu numai că purta coroana, de o valoare inestimabilă, dar purta întotdeauna bijuterii în jurul gâtului, purta cercei, era întotdeauna plină de bijuterii, care simbolizau regalitatea, puterea ei! Există, într-adevăr o poveste că ar exista un diamant care ar fi fost luat de la indieni, simbolul fiind acela că ajuns la Curtea Angliei îi dă, de fapt, putere asupra Indiei”, a spus Carmen Harra într-o emisiune tv, potrivit spynews.

Ce spunea Regina despre coroană

„Purtând coroana pe cap, e imposibil să citești un discurs, deoarece e dificil să lăsați capul în jos. Ba chiar, vă puteți rupe ușor gâtul. Are multe părți negative, dar nu se poate trece cu vederea importanța și semnificația acesteia.”, spunea Regina Elisabeta a II-a.

Citește și:  Carmen Harra, momente de coșmar. Vila sa din America a fost spartă și incendiată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 21 sep 2022, 11:13

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Captură video Youtube/ Eva Măruță

Eva Măruță, atac dur la adresa tatălui ei, după ce acesta a complimentat-o pe Denise Rifai: „Taci din gură” / VIDEO