Carmen Harra a fost la un pas de a-și pierde viața. Clarvăzătoarea a fost în moarte clinică: „Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta”
Data publicării:
Carmen Harra a fost la un pas de moarte. De la ce vârstă a realizat aceasta că are puteri paranormale?

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România. 


Chiar dacă mulți oameni îi urmăresc predicțiile cu mare interes, puțini cunosc povestea de viață a acesteia. 


Carmen Harra a fost la un pas de a-și pierde viața pe când avea doar 6-7 ani. Aceasta a căzut în râul Someș și a fost în moarte clinică. Clarvăzătoarea spune că încă de atunci a realizat că există ceva dincolo de lumea aceasta și a știut că a fost înzestrată cu puteri paranormale. 


„Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni.


Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.” , a declarat Carmen Harra pentru clickpentrufemei.ro.


Carmen Harra a devenit văduvă, în urmă cu zece ani, când soțul ei a decedat, ei, lucru pe care l-a prevăzut chiar de la căsătorie. În vârstă de 66 de ani, celebra prezicătoare a decis să nu-și mai refacă viața, mai ales că, darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.  Aceasta a mărturisit că nu își dorește o relație pasageră, ci una de lungă durată.


”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani.


În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”.(…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, mărturisea Carmen Harra.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carmen harra  clarvazatoare  moarte  moarte clinica 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel