Carmen Harra, avertismente dure pentru români! Vom fi loviți de probleme financiare mari: „Pe vara anului ăsta”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Harra a făcut noi previziuni sumbre pentru oamenii din întreaga lume, care vor fi loviți de problemele financiare.

Vin vremuri grele pentru oamenii din întreaga lume, pe plan financiar, iar românii nu fac o excepție. Asta avertizează Carmen Harra, care a făcut noi previziuni pe această temă. Celebra clarvăzătoare spune că a anticipat această situație fără precedent în urmă cu mulți ani de zile, însă pe atunci nimeni nu s-ar fi gândit că lucrurile acelea pot deveni realitate. Schimbările nu se opresc însă aici, spune ea. Trebuie să ne pregătim că uităm de bancnotele tradiționale de hârtie, care vor fi curând înlocuite de unele digitale.

"Eu vorbeam de colapsul bancar de vreo 20 de ani, când părea absolut imposibil. Iată că au venit vremurile și vremurile astea noi trebuie să le înțelegem. Eu cred că este un motiv să se schimbe sistemul monetar. Indicația colapsului bancar duce la concluzia că sistemul monetar, care e grav o perioadă de timp, dă semne de îmbătrânire, că trebuie revigorat, transformat, să se schimbe în altceva.

Aici o să vedem schimbări foarte mari, în special în anii care urmează, din anul ăsta până în 2029. Cât de imposibil pare, noi nu o să avem un viitor dolar, euro, nu o să avem lei, o să avem o altfel de monedă. Nu o să mai avem, de fapt, monede, nu o să mai avem bani de hârtie. Acestea sunt lucruri pe care noi le-am creat și așa cum le-am creat trebuie să le transformăm într-o monedă universală, electronică. Gândiți-vă să aveți altfel de forță economică, să o centrați într-un alt fel, unde valoarea muncii voastre să nu se piardă, ci dimpotrivă să crească în timp. Aici vom ajunge, toată lumea își va scoate banii din bănci.", a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz

VEZI și: Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Inflația va crește în continuare, susține Carmen Harra

Panica nu se va instala imediat în populația, lasă de înțeles Carmen Harra, care spune că analiștii economici vor încerca să liniștească populația și să dea de înțeles că aceste fenomene sunt total sub control. Totuși, dacă ele erau, într-adevăr, controlate, atunci inflația ar fi fost și ea una normală, consideră Carmen Harra.

"În România, pe vara anului ăsta, toamna anului ăsta, dacă nu și mai repede o să vedem și în băncile pe care le știți că intră în acest fenomen. Fenomenul, în general, s-ar putea să dureze o perioadă de timp și aici o să vină niște analiști economici și o să vă mintă în față și o să vă spună cum totul e bine și cum totul este sub control. O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică. Vor să dea sentimentul că e ceva ce se poate controla. Dacă se putea controla, controlau inflația. Iată că oricum au încercat să o controleze, e mai rea ca oricând și continuă să fie tot mai rea. Banii ar trebui să fie cheltuiți, investiți. Acum, dacă îl ținem la ciorap, el de la o zi la alta își pierde din valoare. Fiți atenți și la criptomoneda asta, și aici vor fi probleme.", a explicat Carmen Harra.

Citește și: Divorțul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț, intuit din ziua nunții. Carmen Harra, motivul real care a provocat separarea: "Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan"

Ce spune despre un posibil război

Cât despre izbucnirea unui nou război, Carmen Harra spune că pericolul nu a trecut, iar în anii ce urmează putem avea parte de o astfel de tragedie. 

„Părerea mea e că pericolul unui război mare e în 2024 și 2025.  Anul ăsta s-ar putea să se ajungă la o tratativă între Rusia și Ukraina. Rusia a mizat pe ajutorul Chinei, care nu se va întâmpla cum vor ei, și nu au alternativă decât să bată în retragere – oricât nimeni nu crede că Putin poate să bată în retragere. Eu anticipez că lucrurile puțin să se calmeze în a doua perioadă a anului, doar că un mare pericol urmează anul viitor, dar vom vorbi la momentul oportun. Deocamdată să încercăm să punem energie pozitivă, ca să trecem prin perioada asta tumultoasă cât de victorioși posibil.”, mai spunea Carmen Harra în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

VEZI și: Oana Zăvoranu, mesaj acid pentru Carmen Harra. Vedeta, scoasă din minți de previziunile clarvăzătoarei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  carmen harra  inflatie  previziuni  situatie financiara 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel