Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”
Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru anul 2023.

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea Online Story, de la Wowbiz, unde a vorbit despre anul 2023 și schimbările pe care le prevede pentru omenire. 


"2023 marchează începutul ultimilor 10 ani fatidici, de transformare, pentru că trecem de la un nivel de percepție, evoluție mentală la un alt nivel.

Sub influența energetică a semnului aerului, noi devenim mult mai deschiși, mai luminoși și într-un fel mai receptivi la forțele superioare. De aici o să constatăm enorm de multe schimbări la nivel economic, de guvernământ, deci omenirea se schimbă în 10 ani și în 200 de ani. Se schimbă în bine, pentru că noi intrăm într-o eră a iluminării. Am stat în 2000 de ani în ceea ce se numește dominația subconștientului, forțele emoțiilor negative.

Omenirea a trecut prin atâtea războaie, în special în ultimii 200 de ani. Noi intrăm în era digitală, o vedem foarte prezentă. Asta înseamnă că banii sunt digitali, nu mai sunt de hârtie, acum e un moment de transformare și de intrare în 2023 a unui colaps monetar care este necesar pentru evoluția monetară de care vorbim în viitor.", a declarat Carmen Harra, în emisiunea Online Story, de pe YouTube.

Carmen Harra: „Banul începe să nu mai aibă valoare”

"2023 este un an din multe puncte de vedere mai bun, mai deștept, mai introspect, mai dornic de pace, de evoluție, de iluminare. Noi ne dăm seama că trecem prin transformările monetare prin care trecem, însă omenirea în 2023 nu va sta mai bine material, va vedea doar căderea unui sistem. Asistăm la o inflație fără precedent și asta ne afectează direct, mai ales pe cei care vor să își cumpere o casă, să facă niște investiții, doar că sistemul monetar devine foarte labil, vulnerabil, iar de pe o zi pe alta, banul își pierde valoarea. Această situație este necesară în evoluția noastră. E greu să înțelegem, dar și România și lumea întreagă are de suferit din punct de vedere monetar. E o perioadă foarte dificilă prin care trecem. Eu le tot spun oamenilor, cât mai puteți faceți investiții, pentru că banul începe să nu mai aibă valoare. Singurele lucruri de valoare sunt cele solide, tangibile, palpabile, cum ar fi terenurile, pământurile.", a mai mărturisit Carmen Harra.

Covid dispare, dar apar alte amenințări 


"Apar alți viruși. Acest Covid, forma asta de virus care nu a fost neapărat respiratorie, ci mai degrabă circulatorie, ajunge la un final. Se încheie anul acesta, dar rămân reminescențe. Eu întotdeauna am anticipat că apar viruși de ordin digestiv, care creează probleme cu sistemul digestiv, care poate să fie și mai complicate, decât cele de sistem respirator. Vom găsi soluții, vom mai fi testați de acest virus în următorii ani, însă ceea ce este senzațional pentru noi este că începem să găsim soluții la bolile genetice, la bolile de orice natură. Omenirea se îndreaptă foarte repede spre longevitate. În pofida acestor viruși, oameni care au murit, aspectul extrem de pozitiv este că noi vom găsi soluții să prevenim boli cardio-vasculare, cancerul.", a precizat Carmen Harra, la Online Story.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 24 ian 2023, 17:34

Sursa foto> unsplash, autor Sammie Chaffin

Vești bune și rele pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur

Carmen Tănase, captură video Youtube

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre actrițe din țara noastră

Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Astrologul Mădălina Manole a murit. Avea doar 38 de ani

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Cel mai mare păcat în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici. Taurii sunt egoişti, Minciuna are picioare scurte pentru Gemeni

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: unsplash, autor Ian Stauffer

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop RUNE 6-12 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Cabral, Instagram

Cu ce se ocupă Cabral, după ce s-a retras din televiziune: „Este greu de pensionat. Revine cu vești”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

Doliu în lumea muzicii populare. O îndrăgită artistă s-a stins din viață, după ce fanii au încercat să o salveze

Sursa foto: Vlad Burghelea, Instagram

Antrenorul vedetelor, secretele siluetei. Cum i-a transformat Vlad Burghelea pe Codin Maticiuc și Smiley: „Cel mai bun sfat pe care-l pot da este...”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, miercuri, 1 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru, despre ceaiul "farmacie" care scade tensiunea arterială: "Nu se bea pe stomacul gol"