Carmen Harra, previziuni despre căsnicia lui Florin Salam cu Roxana Dobre: „Nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta”
Data publicării:
Carmen Harra spune că prevede un viitor luminos pentru noua căsnicie a lui Florin Salam.

Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele după 8 ani de relație, într-un cadru de vis, la malul mării. Cei doi au pus la punct toate detaliile până la ultimul amănunt, iar evenimentul a fost subiect de discuție pentru întreaga Românie. Totuși, celebra nuntă a fost umbrită de o veste nu tocmai plăcută. Potrivit Fanatik, Înalt Prea Sfințitul Teodosie a explicat faptul că Biserica Ortodoxă nu recunoaște căsătoria dintre cei doi, din două motive. În primul rând, cununia a avut loc într-o zi de post, miercuri, iar rânduielile bisericești interzic acest lucru. 

Cu toate acestea, vestea și mai șocantă primită de cei doi a venit după aceasta. Un reprezentat al bisericii a dezvăluit faptul că cei doi au fost cununați religios de către un preot care a fost eliminat de BOR din această meserie și care și-ar fi construit singur un lăcaș sfânt. 

Florin Salam și Roxana Dobre, cununați în zi de post și la o biserică pirat


„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. 

Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, potrivit sursei citate.


Carmen Harra: Iată un cuplu care o să meargă

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre  căsnicia lui Florin Salam cu Roxana Dobre, despre care spune că va fi una reușită și fericită. 


„Sunt splendizi împreună, se potrivesc de minune, au doi copii superbi, or să aibă o viață minunată împreună.

Iată un cuplu care o să meargă, pe care eu în consider un cuplu model din toate punctele de vedere.
Faptul că religia le pune bețe în roate sau o anume autoritate bisericească le spune că nu le recunoaște, eu nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta, pentru că până la urmă vor reuși să oficieze această căsătorie. Ei s-au căsătorit pentru că se iubesc, au copii minunați, sunt buni unii pentru alții, se onorează unul pe altul, el își iubește soția și este un model”, a declarat Carmen Harra la Online Story, potrivit Wowbiz.

Florin Salam și-a piersut prima soție


Fănica Salam s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 12 ani, din cauza unei unei boli grave, ciroză hepatică. Teribila veste a venit ca un trăznet peste Florin Salam, dar și restul familiei, care au trecut cu greu peste această tragedie.

Carmen Harra spune că tragedia i-a fost predestinată artistului, la fel cum și întâlnirea cu Roxana Dobre a fost orchestrată de destin. 


„El și-a iubit soția, a plâns și a suferit. M-a impresionat, pentru că lacrimile lui erau reale. L-a durut și s-a întrebat de ce a trebuit să experimenteze.

El a experimentat pentru că această nouă soție a venit în viața lui exact atunci când trebuia să vină, iar acei copii trebuiau să se nască.

Totul a fost rânduit și a fost parte din destinul lui, iar el a înțeles lucrul acesta și de asta el va rămâne cu această femeie și până la urmă va oficia, sau în Italia sau în altă parte a lumii va oficia căsătoria asta legal. Eu cred că el ar putea oficia în Vegas sau în altă parte și va avea și această certificare legală, care după părerea mea nu va mai avea nicio importanță pentru că ei sunt fericiți împreună și vor rămâne împreună”, a detaliat Carmen Harra.


Ce se întâmplă cu oficializarea căsătoriei


„Putea să se certifice în 2022, dar numai în toamnă. Dacă el a încercat să o certifice chiar acum, acum nu reușesc. În toamna da, nu trecem în 2023 fără ca ei să certifice asta.(...) Noi trăim în spațiu și în timp, iar unul dintre lucrurile pentru care eu sunt fascinată de conceptul de timp și îl aplic întotdeauna este pentru a ajuta omul să înțeleagă când e bine să facă un pas și când nu.

Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă(...) El a așteptat 7 ani, dar se găsește în anul personal 7, iar anul acesta nu îl ajută, trebuie să intre în anul 8, deci numai din octombrie se poate”, a mai adăugat Carmen Harra, la Online Story.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   carmen harra  florin salam  nunta  roxana dobre 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel