Carmen Harra, previziuni despre divorțul dintre Cătălin Măruță și Andra: Se poate termina într-un dezastru. Nu sunt suflete pereche
Carmen Harra a vorbit despre cuplurile din showbiz care și-au pierdut inelul de logodnă și despre ce semnifică acest lucru, pentru fiecare în parte.

Carmen Harra a fost invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a explicat despre semnificația pierderii inelului de logodnă. În acest context, aceasta a luat în vizor câteva cupluri celebre, primul fiind chiar cel format de Andra cu Cătălin Măruță. Previziunile pentru cei doi nu au fost deloc unele bune, ba chiar aceasta spune că există posibilitatea de divorț, în viitor.

"A pierde inelul de logodnă are mai multe superstiții, depinde de la om la om. Andra și Măruță sunt pentru mine un cuplu extraordinar, dar vreau să vă spun că eu am calculat codurile lor fără să-mi dau seama, într-o emisiune la Măruță. El mi-a dat data lui de naștere și data lui Andra, vorbim de 2008. Încă nu erau căsătoriți și atât știu că i-am spus: Domnule, ăștia doi, el neștiind că de ei e vorba, vor avea o fată și un băiat, dar există pericolul unui divorț, generat de ea, și nu de el.

Făcând codurile astea divine care sunt exact ca niște coduri genetice cu care noi ne naștem, sunt anumite elemente în codurile noastre care reprezintă niște acțiuni pe care noi am putea să le avem la un moment dat al vieții. Vorbim de cifra 13. După 13 ani de căsătorie în mod simbolic pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relație poate să fie absolut extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru. El și-a calculat această căsătorie, a știut din timp ce așteaptă el de la Andra, el a gândit foarte bine această căsătorie. Nu sunt suflete pereche și nu sunt relație carmică.", a spus Carmen Harra, în emisiune Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Previziunile despre fiica lui Florin Salam

Altă celebritate care și-a pierdut inelul de logodnă este fiica lui Florin Salam. Totuși, la acest cuplu situația nu stă la fel de grav, întrucât Carmen Harra le vede un viitor împreună.

"Aici este o mare iubire, o conexiune puternică între cei doi. Ea e atât de puternică să primeacsă de la el atenție și să fie mereu lângă el, în pofida faptului că și-a pierdut inelul de logodnă relația asta are șanse să funcționeze mulți ani în viitor.", a continuat aceasta.

Ce se va întâmpla cu relația dintre Armin Nicoară și Claudia

"Aici relația este foarte interesantă. Ea este o fată foarte ambițioasă, iar el vrea să o domine. Nu se ajustează unul altuia, în sensul să lase el puțin de la el, iar acest lucru poate face ca relația asta să devină foarte zbuciumată în timp. Nici ei nu sunt suflete pereche, dar sunt compatibili.", a completat Carmen Harra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 11 mai, 15:32

Dani Otil și Gojira, captură video YouTube

Înjurături la TV. Dani Oțil și Gojira, dezvăluiri despre soția lui Horia Brenciu: „M-a făcut albie de porci”

Captură video youtube/ Eurovision Song Contest, Extra night Show

Mihai Trăistariu aruncă bomba. Ce spune artistul despre voturile de la Eurovision 2022: „Mi se pare foarte straniu”

Sursa foto: Smiley, instagram

Smiley, secretul pentru a elimina toxinele din corp. Ce bea artistul în fiecare dimineață pe stomacul gol

Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Instagram/ Andra

Carmen Harra, reacție neașteptată după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța: „Eu am încercat să fac bine”

Horia Moculescu, WRS. Captura foto Romania Tv/ foto Instagram

Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022: „Ni s-au furat voturile. Este fals în acte”

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Captură video Youtube/ Popcorn

Cezar Ouatu intervine în scandalul de la Eurovision: Mulțumim Ucraina și Moldova pentru puncte!

Sursa foto: Dan Capatos, instagram

Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube

Radu Pietreanu a învins cancerul. Cine a fost alături de actor în cele mai grele momente: „Nu mai aveam carne între piele și os”

Captură video youtube/ Eurovision Song Contest

TVR reclamă Eurovision. Aceștia susțin că România a acordat punctaj maxim Moldovei: Regulile au fost schimbate în timpul jocului