Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar: „Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze”
Cu zi înainte de ziua sa de naștere, Carmen Harra a fost celebrată în emsiunea ”Exclusiv VIP” de Cristi Brancu. Mai mult, telespectatorii PRIMA TV au aflat și care sunt previziunile lui Carmen legate de banci și de război.

”Intru în anul karmic 8. Pentru mine e o mare schimbare. Fiecare an în viața noastră aduce altă energie. Acești ani sunt foarte rari în viața unui om, dar când vin pot să aducă lucruri extraordinare. Aștept să mi se întâmple lucruri extraordinare. Și pentru mine va fi: o să am o nepoată. Numele va fi Alexandrina. Sunt foarte fericită! Am făcut toate calculele: o să fie o luptătoare, învingătoare, o frumoasă. Vreau să o fac artistă de cinema! Alexandra naște peste 2 luni.”

Camern Harra a dezvălui și cum va petrece: ”Sunt invitată la un restaurant cu copiii mei și agentul meu, Michael. Aici e frumos, e cald in Florida. Am să pun cea mai frumoasă rochie din lume, am să dansez și am să cânt, am să mă simt extraordinar!”

 

Așa cum ne-a obișnuit, celebra Carmen Harra a lansat și câteva previziuni în contextul în care 2 bănci au căzut în SUA, una în Elveția, dolarul se prăbușește, avem război. Iată ce i-a spus lui Cristi Brancu:

 

”Ții minte că noi am vorbit de colapsul bancar acum 3 ani. Nimeni nu credea vreodată că vreo bancă poate să colapseze. Iată că se întâmplă lucrurile astea. Vor continua aceste situații. Se vor agrava într-un timp pentru că, până în 2029, trebuie să se schimbe sistemul momentar. Se schimbă banii de hârtie și sistemul în sine. Dau semne de boală. Primul semnal sunt băncile. Chiar dacă toată lumea spune că totul e minunat, nu avem inflație, că băncile sunt în perfectă stare de funcționare, realitatea este alta. Aș vrea ca lumea să se gândească ce face cu banii din bănci. De câțiva ani spun să luăm lucruri solide, să luăm lucruri care rămân, să nu ținem banii pentru că se devalorizează. De fapt, se intenționează să se ajungă la moneda eletronică, să se creeze un sistem monetar general. Asta e important de știut. Sunt multe schimbări și tratative la nivelul războiului. Părerea mea e că pericolul unui război mare e în 2024 și 2025.  Anul ăsta s-ar putea să se ajungă la o tratativă între Rusia și Ukraina. Rusia a mizat pe ajutorul Chinei, care nu se va întâmpla cum vor ei, și nu au alternativă decât să bată în retragere – oricât nimeni nu crede că Putin poate să bată în retragere. Eu anticipez că lucrurile puțin să se calmeze în a doua perioadă a anului, doar că un mare pericol urmează anul viitor, dar vom vorbi la momentul oportun. Deocamdată să încercăm să punem energie pozitivă, ca să trecem prin perioada asta tumultoasă cât de victorioși posibil. Dacă reușiți să mai primiți împrumuturi de la bănci, cumpărați-vă ceva. Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze. Dar trecem prin perioada asta de zbucium, de haos. Investiți în lucruri palpabile. Sunt cele mai sigure. Banii la saltea, banii în bănci nu mai sunt atât de siguri cum erau odată. Lucrul ăsta trebuie luat în considerare.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 25 Martie 2023, 12:44

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca