Carmen Harra, previziuni pentru 2022: „Nu vreau să par dramatică”
Carman Harra a vorbit despre anul 2022 și spune că previziunile nu sunt cele mai optimiste. 

Harmen Harra a avut o intervenție în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, în care a cântat, în direct, o melodie extrem de optimistă. Pe de altă parte, previziunile celebrei clarvăzătoare pentru 2022 sunt destul de pesimiste.

„Un an care se vrea mai bun. Un an cu probleme. 
Nu vreau să par dramatică, dar...multe evenimente politice, răsturnări politice, un an conflictual, mai sunt manifestări de stradă, economia scârțâie puternic în anul acesta. Iată că avem motive de îngrijorare, dar dacă vrem să trecem peste ele, trebuie să avem o atitudine pozitivă și vom supraviețui și vom merge mai departe”, a declarat Carmen Harra la PRO TV.

Carmen Harra, despre efectele anului 2022


Carmen Harra a fost invitată recent  în emisiunea ShowBlitz de la Antena 3, acolo unde a vorbit despre încărcăturile karmice cu care vine noul an.

„În primul rând vreau să vă spun că există științele vechi cum este numerologia creată de Pitagora, există astrologia care este o știință planetară a efectelor energetice care există asupra corpului uman date fiind planetele din univers. Există niște științe vechi care se pot utiliza ca metodă de predicție. 2022 este anul tigrului, deci vine un an extrem de moțional. Dacă ne întoarcem 60 de ani în urmă, atunci când a mai fost anul tigrului de apă, omul la aterizat pe lună. Iată că a fost o mare realizare pentru umanitate. Să ne întoarcem 60 de ani în urmă, a fost în aceeași etapă în aceeași configurație a calendarului chinezesc, vedem niște situații politice incredibile.

„2022 aduce răsturnări politice fără așteptări în toată lumea inclusiv în toată România"

2022 aduce răsturnări politice fără așteptări în toată lumea, inclusiv în toată România, în specială Rusia, Franța, Anglia, chiar și în America. Deci o să resimțim tulburările politice fără precedent, mișcările sociale de stradă continuă. Anul 2022 s-ar vrea mai pacifist, un an mai eliberator, dar cară încă vibrațiile lui 2021 și el, în esență, este un an foarte tulburător cu evenimente neașteptate foarte șocante. Dacă analizăm conceptul pitagorian avem de trei ori cifra 2 care este o forța feminină. Deci posibil să vedem femeile intrând în poziții de putere peste noapte.Din punct de vedere al pandemiei avem nişte descoperiri. 2022 este anul descoperirilor, este anul în care, spun eu, că intrăm în cosmos din nou. Descoperim ceva, încercăm să găsim viață în alte planete, facem niște descoperiri care rămâne vocale și fac ca 2022 să rămână în istoria umanității ca un an de cotitură.

„2022 este dramatic, economic, politic este un an revoluționar"

Din alte puncte de vedere 2022 este dramatic, economic, politic, este un an revoluționar.

Are foarte multe efecte mai puțin pozitive dar necesare pentru că și elementele astea duc la evoluția noastră ca specie. În primăvară o să vedem o nouă turnură în ceea ce privește aceasta vaccinare, o nouă descoperire, se ajunge la un alt studiu de a gestiona această boală.

„Pandemia este o boală karmică"

Aceasta este o boală karmică. Toate bolile care ating conștiința colectivă sunt boli karmice. Și dacă nu le înțelegem, le multiplicăm, de aceea acest virus continuă să se muteze pentru că noi nu înțelegem mecanismul lui. Pentru asta nu există vaccinare, nu există nicio soluție medicală.

Este ceva care trece dincolo de percepția noastră. În momentul în care noi ne trezim colectiv să ne învățăm lecția colectivă putem să scăpăm de acest lucru, altfel nu scăpăm", a spus Carmen Harra la emisiunea ShowBlitz de la Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 10 ian, 20:21

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”