Carmen Harra, previziuni sumbre pentru relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El nu este sufletul ei pereche”
Data publicării:
Carmen Harra a dezvăluit cum va evolua actuala relației a celebrei impresare.

Anamaria Prodan trăiește în prezent cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril, despre care impresara are doar cuvinte frumoase de spus. Vedeta este foarte mândră de actualul său iubit, pe care nu a trebuit să-l „ridice”, așa cum a făcut cu alți bărbați din viața sa, după cum mărturisea chiar ea în trecut. Astfel, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni și a dezvăluit care sunt șansele ca cei doi să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

„Ea este o femeie căreia îi place să fie în atenția oamenilor, să fie fermecătoare. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este foarte dornică de atașament, au alte nivele energetice. Cifra 5 și cifra 3 de multe ori creează relații tranzitorii, adică care țin o perioadă de timp, dar între ei este o chimie puternică, există ceva real și ceea ce e important este să celebrezi momentul. Pe ei doi îi văd foarte potriviți în momentul acesta, buni unul lângă altul, dar aceste relații nu sunt definitive. Singurul aspect este inabilitatea lui de a se atașa 100%. Ei i-ar trebuie cineva cu cifra 6, 9 asta ar completa-o pe ea.”, a spus Carmen Harra, într-o emisiune difuzată pe Youtube WoWnews.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru viitor: „Capitala nu e pregătită”. Avertizările clarvăzătoarei pentru români

„El nu este neapărat sufletului ei pereche”

Așadar, Carmen Harra spune că cei doi nu sunt suflete pereche, însă impresara trebuie să se bucure de tot ce îi oferă momentul prezent, care este unul extrem de frumos. Cu toate acestea, poate exista și un final fericit, în care aceștia să ajungă în fața altarului, însă acest lucru depinde exclusiv de implicarea ambilor parteneri.

„El nu este neapărat sufletului ei pereche, dar pe moment relația asta este bună, ceea ce contează este să trăim clipa, experiența, să ne bucurăm de ea, această relație este o formă de vindecare, ea are nevoie să se vindece. Dacă ei vor să transforme în ceva care să dureze, ei amândoi trebuie să participe la acest proces și să intre la o relație de viață, una de durată. Trebuie să înțeleagă cine sunt ei, cum se manifestă și să facă eforturi pentru a rămâne împreună toată viața, există această posibilitate.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Carmen Harra, noi previziuni despre Kate Middleton: „Ea are o cumpănă acum în viața ei”

Ce spune despre Ronald Gavril

În final, Carmen Harra are doar cuvinte bune de spus despre iubitul impresarei, care este un om extrem de muncitor. Cu toate acestea, clarvăzătoare spune că el nu și-a întâlnit până acum marea iubire, motiv pentru care Anamaria Prodan ar fi venit la fix în viața sa. 

„Eu nu-l cunosc personal, eu cunosc oamenii energetic, așa mă conectez cu el. Eu îl găsesc un om foarte echilibrat, dar în același timp foarte liber, un om care cred că nu a trăit marea lui iubire, asta e concluzia mea. Eu sunt sigură că Ana îi poate oferi perspectiva unei mari iubiri.”, a continuat clarvăzătoarea. 

VEZI și: Cele două trucuri care o ajută pe Teo Trandafir să se mențină în formă: „Acesta e secretul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel