Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Harra a făcut câteva predicții sumbre pentru începutul anului 2023.

Carmen Harra a venit cu o serie nouă de predicții pentru începutul anului 2023. Celebra prezicătoare nu vede deloc vremuri bune pentru omenire, care va fi cuprinsă de o adevărată criză economică. Chiar dacă oamenii speră să nu se ajungă la o recesiune și problemele materiale să se rezolve cât mai repede, Carmen Harra spune că 2023 ne va găsi tot aici, iar oamenii vor ajunge să iasă din nou în stradă, pentru a-și face vocile auzite.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată. potrivit playtech.

Mai mult, Carmen Harra a subliniat și faptul că toate clasele sociale vor fi afectate de acest dezastru. Clarvăzătoare nu știe dacă Guvernul va lua atitudine, cu privire la protestele românilor, însă crede că aceasta e singura soluție, ca lucrurile să se remedieze.

Carmen Harra, previziuni care ar putea să îi sperie pe unii români, mai ales în luna noiembrie a acestui an. Ce schimbări s-ar putea produce în România

Cum îți poți calcula data morții

Invitată recent în cadrul emisiunii „Golden Hour” cu Jessie de la Radio Gold FM, Carmen Harra a dezvăluit cum putem să ne aflăm data morții, dar și cum o putem schimba. Clarvăzătoarea îi încurajează pe toți să facă asta și să nu le fie frică, pentru că este vorba despre știință, iar viața poate fi chiar prelungită cu câțiva ani. Aceasta și-a calculat deja data morții.

„E bine să-ți cunoști traseul ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei.”, a declarat Carmen Harra la Radio Gold FM.

Ce cifră a destinului a avut Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Harra a mărturisit că regina Elisabeta a II-a, fiind născută pe 21 aprilie 1926, a avut cifra destinului 7. Aceasta susține că știa când va muri regina Angliei.

„Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani.”, a mai spus Carmen Harra. 

Carmen Harra i-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu cu actualul ei partener: "A fost o atracție incredibilă"


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carmen harra  economie  previziuni  război 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel