Carmen Tănase, clipe de coșmar. Artista a fost la un pas să își piardă locuința într-un incendiu: ,,Eram în panică, nu aveam cum să plec”
Data publicării:
Carmen Tănase a fost la un pas de tragedie, după ce locuința sa a fost pe punctul de a lua foc.

Carmen Tănase s-a mutat de ceva vreme la țară, departe de agitația orașului și de aglomerație.  Recent, artista a fost la un pas de tragedie, după ce locuința sa a fost pe punctul de a lua foc.

Carmen Tănase  a fost la un pas să își piardă locuința într-un incendiu

Recent, marea actriță a povestit momentele de panică pe care le-a trăit, când locuința sa a fost pe punctul de a lua foc. Carmen Tănase și-a dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care a văzut că ieșeau scântei din stâlpul de la poartă. Ulterior, Carmen Tănase a depistat că la căsuța din plastic de pe perete erau deja fire arse. Norocul actriței a fost că nu a mai plecat de acasă, la repetiții, astfel că a evitat o adevărată nenorocire. 

„Sunt într-o panică totală tot timpul, dacă mă scoți din priză, mor. Mereu intervine câte ceva, cum a fost faza cu curentul, de am crezut că mor.

Aveam repetiție, nu am mai putut ajunge. De la stâlpul de la poartă, de la firele de sus, curgeau scântei. Eram în panică, nu aveam cum să plec. S-a depistat la o căsuță din plastic de pe perete că firele erau arse. Puteam lua foc. A fost circ”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Impact.

Cum este viața actriței de când s-a mutat la țară

Deși este mult mai liniștită la țară, Carmen Tănase recunoaște că este mult mai greu decât la bloc, deoarece la curte tot timpul se găsește câte ceva de făcut.  Mama ei mai încearcă să o ajute, dar din păcate, vârsta nu o prea mai ajută.

„Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură. Mama are 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7.000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obicei, iar duminică avem spectacol”, a mai adăugat aceasta.

Carmen Tănase, motivul pentru care a divorțat, după numai 3 ani de căsnicie

Carmen Tănase a povestit că și-a cunoscut soțul când era actriță la Iași. Cei doi au fost mai mult timp împreună, până să se căsătorească legal, și asta pentru că marea actriță a considerat că nu actul îi leagă. Ulterior, cei doi au ajuns și în fața ofițerului de stare civilă, din cauza presiunii celor din jur.

Nu a conceput să își mai refacă viața și spune că nici prima dată nu i-a fost ușor să e căsătorească. Ba chiar a amânat momentul căsătoriei după nașterea copilului.

“Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la starea civilă o să zic NU.”, spunea Carmen Tănase la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Diferența de vârstă dintre Carmen Tănase și fostul soț era de 17 ani. După trei ani de mariaj, cei doi au divorțat, însă au continuat să aibă o relație apropiată.

“În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis ‘gata, stop!, până aici’.

Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori”, a mai spus actrița în cadrul aceleiași emisiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Carmen Tănase  foc  locuinta  tragedie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel