Carmen Tănase, decizie RADICALĂ. Actrița nu va mai juca în seriale de televiziune: „Eram rătăcită prin propria viață”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Tănase a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera ei. Vedeta nu vrea să mai joacă în seriale. Care este motivul?

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă se bucură de admirația publicului atât pentru aparițiile ei în seriale TV, cât și pe scena teatrului, aceasta a luat o decizie importantă pentru cariera ei. Vedeta nu vrea să mai joace în seriale de televiziune și spune că acum s-a izolat la țară împreună cu mama și fiul ei. 

"Am vrut să plec în altă țară. Pur și simplu, după ce îmi încheiam pe aici treburile, voiam să plec după fiul meu. Ăsta era planul nostru, însă toate planurile au căzut, astfel încât sunt aici. M-am mutat la țară, cu mama și fiul meu, cu câinii și cu pisicile. A venit fiul meu special în timpul pandemiei și a rămas aici cu noi. Deocamdată, până ia pandemia o pauză. Am decis să iau o pauză de la serialele de televiziune, era obositor, eram rătăcită prin propria viață și am încercat să fac puțină ordine, luându-mi puțin timp pentru mine", a spus Carmen Tănase pentru Click.ro

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri inedite și despre rolul care a făcut-o celebră, Flacăra Potcovaru, din "Inimă de țigan". 


"Dacă mi s-ar mai da rolul Flăcăricăi Potcovaru, oricând l-aș relua. Nu l-am părăsit niciodată. A fost nebunie cu personajul respectiv, era sunet pe telefon vocea ei, eram pe caiete, chipul ei era peste tot. A fost un rol pe care l-am iubit foarte mult și care este iubit în continuare. Îl păstrez undeva in mine, nu l-am părăsit de tot, niciodată", a adăugat actrița. 

 

Actrița a vândut tot ce avea în București deoarece spune că avea nevoie de aer curat și de liniște. Carmen Tănase este înconjurată de 3 câini și 14 pisici și vrea să se apuce și de agricultură. În plus, are de gând să își facă și o grădină frumoasă. 

 

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o. Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu.

Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti", a dezvăluit actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii "Previzuni" de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  Carmen Tănase  seriale  vedete 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel