Carmen Tănase, despre relația pe care o are cu Gheorghe Visu, după filmările la „Inimă de țigan”. „Nu pot să înțeleg”
Data publicării:
Carmen Tănase a dezvăluit în ce relații a rămas cu Gheorghe Visu, după filmările la „Inimă de țigan”.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta s-a făcut cunoscută prin numeroasele roluri pe care le-a avut, în special, rolul celebrei Flacăra din telenovela „Inimă de țigan”. Carmen Tănase a format un cuplu pe micile ecrane cu Gheorghe Visu. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat în ce relații au rămas cei doi. 

Carmen Tănase, despre relația pe care o are cu Gheorghe Visu

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să înțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim, a declarat Carmen Tănase pentru VIVA!

Ce spune actrița despre rolul pe care l-a interpretat

„Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi.

Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut, a mai spus actrița.

Carmen Tănase, probleme de sănătate, din cauza epuizării

Carmen Tănase are în continuare o viață profesională extrem de aglomerată, în prezent filmând pentru serialul „Clanul”, ce va fi difuzat în curând pe Pro TV. În vârstă de 61 de ani, îndrăgita actrița recunoaște că au fost și momente în care nu a mai făcut față suprasolicitării, motiv pentru care a ales să renunțe la anumite proiecte destul de importante. Aceasta spune că fix în perioada aceea a aflat faptul că se confruntă cu anumite probleme de sănătate, pe care le-a tratat la timp.

„Ba da, s-a mai întâmplat, dar nu grav. Am simțit că nu mai pot. – Am renunțat la un proiect important. Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta.”, a declarat Carmen Tănase potrivit libertatea.ro

Cum arată programul artistei

Actrița mărturisește că tocmai din cauza faptului că are prea multe lucruri de făcut, nu pleacă nici în vacanțe. După ce termină treaba de pe platourile de filmare, aceasta spune că acasă o așteaptă alte trebuiri ce trebuie puse la punct. În final, Carmen Tănase găsește puțin timp liber pentru ea doar noaptea, motiv pentru care obișnuiește să se culce mai mereu târziu.

„Nu am încotro. Probabil că ar fi comod să stau să plec în vacanțe, dar așa a hotărât viața să le fac eu pe toate. Plec în turnee, în deplasări cu teatrul. Și dorm puțin.

Când am treabă și am filmare dimineața, apoi deplasare, apoi venit acasă, aranjat câini, pisici, oameni și ce mai e pe acolo… și a doua zi filmare la 6… aproape deloc. Când nu am treabă, am altele de făcut și pentru sufletul meu. Nu pot să le fac decât când se liniștește casa, că altfel nu am cum… să scriu, să citesc ceva sau să dezvolt o idee care mi-a venit, pentru că tot timpul unul cade, unul dărâmă, unul face așa și așa… dă-le drumul afară, intră… nu se poate altfel decât noaptea.”, a continuat actrița.

Citește continuarea AICI


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Carmen Tănase  gheorghe visu 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel