Carmen Tănase, la un pas de tragedie: „Trebuia să vizitez Turnurile Gemene pe 11 septembrie 2001”
Carman Tănase a povestit cum a fost la un pas de tragedie, în 2001, când trebuia să viziteze Turnurile Gemene, chiar în ziua atentatului. 

Carmen Tănase se afla în America pe 11 septembrie 2001 și plănuia să viziteze Turnurile Gemene.


Invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, actrița a povestit că plănuia ca pe 11 septembrie să meargă World Trade Center cu o prietenă.

 „Noi am ajuns pe 10 septembrie la New York. Prietenii mei din America mă duseseră înainte la Turnuri, să văd toată priveliștea de sus, i-am promis unei prietene că o duc și eu pe ea, dacă avem liber, pe 11 septembrie. I-am zis clar: Fetiță, te duc să vezi miliarde de luminițe, dar seara”. Era un plan. Doar că dimineața a fost atentatul, ceva groaznic, abia la al doilea avion intrat în Turnuri am realizat că e atentat, la primul credeam că e un film american”, a povestit Carmen Tănase la Kanal D. 

Carmen Tănase, motivul pentru care a refuzat să intre în politică

Invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care nu și-a dorit să aibă o carieră în politică, deși ar fi fost posibil acest lucru. Marea actriță este de părere că această meserie este una murdară și nu ar fi vrut să își păteze imaginea pe care o are, practicând această muncă. 

"Nu am ce să caut în această politică. În această politică este un joc murdar, în care dacă intră cineva care chiar dacă are gânduri bune și iubește țara asta și nu vrea să participe la nicio mârșăvie, imaginea sa e făcută praf în două săptămâni.

Eu nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf. Nu e vorba numai de politica de la noi. Eu sunt observator și ca orice cetățean comentez. E vorba de ce se întâmplă în politică în general pe glob. De 32 de ani lucrurile au mers în jos, nu numai în politică, în toate domeniile. Nu aș putea să particip la asta că nu aș putea să fac nimic.

Dacă aș putea să fac ceva, poate că mi-aș asuma acest risc. Însă e o energie cheltuită aiurea și poate și eu aș fi terminată și nu are niciun sens", a declarat Carmen Tănase, la emisiunea lui Denise Rifai.

Tatăl lui Carmen Tănase a fost arestat, în comunism

 

Carmen Tănase a vorbit și despre perioada în care tatăl său a fost arestat în comunism, când ea avea doar șapte ani. 

"Nu mi-a fost frică niciodată. Nu sunt o nostalgică. Pot să văd acum la 60 de ani aprtile bune și părțile foarte rele. De frică nu mi-a fost. Tatăl meu a fost arestat politic și lucrul asta m-a înfuriat și nu mi-a dat voie să mă las pradă fricii. Eram inconștient de curajoasă. Eram și foarte tânără și când ești tânăr ești și inconștient. Aveam în spate suferință tatălui meu care a lăsat acasă o femeie neajutorată și un copil în clasa I pentru că și-a respectat principiile. Poate că de-asta sunt războinică acum. Daca tatăl meu a putut face asta, nu văd de ce eu aș face altfel”, a explicat Carmen Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Maria Alexandru | Dată: 12 feb 2022, 08:42

Anca Țurcașiu, foto Instagram

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

Mihaela Tatu, foto Facebook

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihaela Tatu EXCLUSIV

Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu a făcut un profit uriaș din afacerea sa: ”Cazarea pentru o noapte este...”

Sursa foto: Andra, Instagram

Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Adda, foto Instagram

De la cine a luat Adda boala Lyme. Abia acum s-a aflat: „S-a întâmplat cel mai probabil congenital”

Cornel Constantiniu, captură Youtube

Cornel Constantiniu, în doliu. Anunțul făcut de soția artistului: “Au murit înaintea lui. Este o minune că el trăiește”

Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan, răsfățată de ziua numelui cu un cadou spectaculos. Impresara radiază de fericire

Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea!”

Maria Dragomiroiu, captură video Facebook

Maria Dragomiroiu, filmată în timp ce își tunde părul. Ritualul inedit al artistei: Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire