Carmen Tănase, motivul pentru care plânge la serialele în care joacă: „Bătrânețea nu își permite să se lipească de mine”
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Tănase a dezvăluit motivul pentru care plânge la serialele în care joacă. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și consacrate actrițe de la noi din țară. Vedeta se poate mândri cu peste 40 de ani de vechime în această carieră și cu zeci de roluri interpretate. Cu toate astea, Carmen Tănase recunoaște că plânge când vede la TV serialele în care joacă.

Carmen Tănase, motivul pentru care plânge în serialele în care joacă

Carmen Tănase are o carieră impresionantă și a reușit de fiecare dată să ajungă la sufletele celor care au privit-o. Abilitatea sa de a transmite emoție și de a crea personaje memorabile, cum ar fi celebrul personaj „Flăcărica” din serialul românesc „Inimă de țigan”, au dus-o pe marea actriță în top-ul actorilor preferați de public. Vedeta recunoaște că nu ar renunța nciodată la această meserie, deși, în tinerețe, și-ar fi dorit să ajungă medic veterinar.

.„Fiind în priză tot timpul, bătrânețea nu își permite să se lipească de mine, bănuiesc. Nu știu cum ar fi să nu îmi placă locul unde muncesc, pentru mine este foarte bine. Mă gândesc că trebuie să fie foarte rău să te duci la muncă cu chin și să aștepți cu nerăbdare să pleci de acolo. La mine nu se întâmplă lucrul ăsta. Eu nu aș pleca deloc de la teatru sau de la filmări. Eu aș fi vrut să devin medic veterinar, îmi plac mult animalele, dar ,probabil, nu aș fi putut până la capăt. Cred că tot actoria era drumul meu. Oricum ai schimba drumul, cred că soarta ți-l alege. Soarta a ales pentru mine!”, a declarat Carmen Tănase, potrivit playtech.ro.

Carmen Tănase: „Nu o să plece niciodată Flacăra din mine”

Carmen Tănase a interpretat în urmă cu 15 ani unul dintre rolurile care au consacrat-o foarte mult pe actrița, care, și astăzi mai este identificată pe stradă sub numele de „Flacăra”.

„Nu am avut roluri în care nu m-am simțit bine, mi le apropii cumva, dar rolul care a contat cel mai mult și care mi-a marcat, practic, destinul actoricesc este Flacăra. Nu o să plece niciodată Flacăra din mine, 4 ani am făcut corp comun și nu vreau să îi dau drumul. Îmi folosește foarte mult acest personaj, de foarte multe ori, încă folosesc cuvinte și jargoane de atunci”, a mai spus actrița. 

Deși are o vechime și experiență de ani de zile în cariera actoricească, Carmen Tănase recunoaște că încă are emoții și uneori plânge când se uită la filmele în care joacă ea. Marea actriță dă vina pe bătrânețe și trecerea timpului. 

„Mă tem de roluri tot timpul. Am emoții groaznice. Nu am avut deloc, mulți ani, iar de câțiva ani de zile, am emoții groaznice. Cred că de vină este bătrânețea. Devii mai emotiv când îmbătrânești, plângi la filme, chestii de genul ăsta. Mi se întâmplă să plâng la filme când joc eu, mi se întâmplă des la o secvență din comedie, din serialul „Regina” cred că era. Nu mă mai văd pe mine, după atâția ani de zile, nu mă mai văd pe mine, mă uit ca la un actor.”, a mai spus marea actriță, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Ce salariu are Carmen Tănase, după 40 de ani de carieră: ”Lumea o să-mi sară în cap”. Veniturile erau diferite înainte de pandemie

Dramele care i-au marcat viața lui Carmen Tănase: "Ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   actriță  Carmen Tănase 

Expoziția originală BODY WORLDS și-a deschis oficial porțile

BODY WORLDS este o expoziție dedicată interiorului...



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Busu, captură foto Youtube

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți




pixel