Carmen Tănase nu își vede fiul căsătorit. Motivul pentru care nu ar fi de acord ca Tudor să ajungă în fața altarului sau să aibă copii
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Tănase și fiul ei au o relație specială. Dar ce spune actrița despre viața personală a lui Tudor și de ce nu s-ar vedea bunică. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, aceasta nu se sfiește să vorbească cu mare drag și mândrie despre Tudor, fiul ei.


Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, iar cei doi au împreună un fiu pe nume Tudor. Tânărul în vârstă de 32 de ani a fost plecat o bună parte din viață în Olanda, dar chiar și așa a păstrat o relație foarte frumoasă cu marea actriță. 


Chiar dacă în trecut, Carmen Tănase afirma că își dorește foarte mult să devină bunică, în ultima perioadă, aceasta și-a schimbat părerea și spune că pentru fiul ei nu ar fi momentul potrivit pentru a ajunge în fața altarului sau pentru a deveni părinte. Aceasta a fost întrebată dacă își dorește o noră sau un nepot, iar răspunsul a uimit pe toată lumea. 


”Nu este cazul. Nu acum”, a declarat actrița pentru impact.ro


Carmen Tănase a vorbit despre relația cu fiul ei, dar și despre pasiunea acestuia pentru lectură. Actrița este foarte mândră de Tudor și are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. 


''Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor'', a declarat actrița, potrivit viva.ro.

 

Carmen Tănase a devenit virală pe TikTok în doar câteva zile. Ce spune actrița despre cea mai populară aplicație de socializare

 

Carmen Tănase și-a făcut cont de TikTok și în doar câteva zile a devenit virală. Actrița a descoperit recent această aplicație atât de populară în rândul tinerilor și s-a gândit că ar fi o idee bună să își facă cont. Actrița a postat deja câteva videoclipuri și spune că încearcă să se acomodeze cu această platformă de socializare. 


Carmen Tănase a devenit rapid virală și a strâns o comunitatea mare de fani. Aceasta susține că vrea să creeze videoclipuri prin care să educe și să îi învețe pe tineri diverse lucruri. 


"Am pornit dintr-o joaca. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu sa umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok. Am aruncat un ochi sa văd care e situația si e puțin stupid. Eu nu vreau sa ma scalamb pe TikTok, vreau sa fac ceva din care sa învățam.", a declarat, la Antena Stars, Carmen Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Carmen Tănase  casatorie  fiu  tudor 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel