Carmen Tănase nu s-a uitat niciodată la telenovela Inimă de țigan: „Mi-e rușine. De-o prostie fără margini”
Data publicării:
Carmen Tănase a povestit despre dificultatea în care a pus-o personajul „Flăcara”.

Carmen Tănase a interpretat în urmă cu 15 ani unul dintre rolurile care au consacrat-o foarte mult pe actrița, care, și astăzi mai este identificată pe stradă sub numele de „Flacăra”. Invitată într-un podcast recent, îndrăgita artistă a vorbit despre „chinul” prin care a trecut în momentul în care a trebuit să intre în pielea acestui personaj. Mai mult, nici până în ziua de astăzi, Carmen Tănase a mărturisit faptul că nu s-a uitat la „Inimă de țigan”, una dintre cele mai apreciate telenovele românești. 

„Pentru mine a fost complicat și contează foarte mult Flacăra, deși poate voi nu credeți că a fost complicat, contează pentru că pentru mine a fost terapie acest personaj. Cred că pentru oricine ar fi fost. Am intrat foarte greu în acest personaj, eu nu mă uit nici acum la „Inimă de țigan”, pentru că mi-e rușine, eram de-o prostie fără margini. Nu știam nimic, știam doar cum să vorbesc. Nu știam să privesc ca Flacăra, să gândesc ca ea, nu știam nimic. Eu nu mă uit, dacă s-ar putea săpa o groapă să intru în ea, să nu mă mai văd, să dispară alea 80 de episoade. A trecut un an până am început să înțeleg personajul. Flacăra a fost prietena mea cea mai bună și cred că este, în continuare. M-a ajutat să fac lucruri pe care în mod normal nu le-ai face, pentru că ai educație, cu ea am făcut ce am vrut, am avut libertatea să fac orice. Au trecut 15 ani de atunci, iar eu nu am nicio problemă să intru în orice cartier din București.”, a declarat Carmen Tănase, în cadrul podcastului realizat de Codin Maticiuc. 

Carmen Tănase, probleme de sănătate, din cauza epuizării: „Dacă mai stăteam era prea târziu”

Actrița, identificată pe stradă drept „Făcărica”

Mai mult, Carmen Tănase spune că, deși au trecut atât de mulți ani de când a interpretat acel personaj, oamenii încă o identifică pe stradă cu Flăcărica, și nu după numele său real. 

„Pentru mulți eu am rămas Flăcărica. Nici nu știu cum mă cheamă cu adevărat. Atunci nu-mi plăcea, eram foarte critică, cum sunt și acum. După ce trec niște ani, nu mai țin cont că sunt eu acolo și începe să-mi placă, pentru că mă văd ca pe o actriță. Sunt momente în care mă uit la filmulețe cu mine și leșin de râs, atunci îmi venea să mă strâng de gât singură. Contează faptul că oamenii râd când mă văd pe stradă. Oamenii îl știu pe Amza Pellea Nea Marin. Asta nu l-a știrbit cu nimic. E o situație asemănătoare.”, a continuat actrița.

Carmen Tănase, pe podiumul de modă, la 61 de ani. Cum s-a descurcat în postura de manechin: „Am ajuns să fac numai nefăcute”

Care este actorul preferat al lui Carmen Tănase

„Actorul meu preferat din toate timpurile este Anthony Quinn și filmul meu preferat este Zorba, dar și toate filmele în care a jucat el. Nu este doar actorul meu preferat, ci și bărbatul meu preferat. Planeta asta a avut un singur bărbat, Anthony Quinn și a murit. După el sunt niște pauze, niște locuri neocupate, după care vine Al Pacino, e foarte deștept și are hazul lui.”, a mai spus Carmen Tănase. 

Carmen Tănase, despre relația pe care o are cu Gheorghe Visu, după filmările la „Inimă de țigan”. „Nu pot să înțeleg”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Carmen Tănase  flacara  inima de tigan 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel