Carmen Tanase şi cerşetorul de pe Via Dolorosa: Ziceai că e Iisus. Am văzut asta, deşi el a încercat să mascheze
Actriţa Carmen Tănase a vorbit în podcastul Vin de-o poveste, cu Radu Ţibulcă, despre momentul în care a urcat pe Via Dolorosa, spre muntele Golgota, şi despre experienţa pe care nu o va uita niciodată. 

"Am fost în Israel o dată. În grupul acela era o doamnă, foarte cunoscută, care făcea foarte mare caz de credinţa pe care a învăţat-o de la mama dânsei şi ne ţinea nişte lecţii de credinţă, de Dumnezeu, de religie, de toate alea. La un moment dat, pe Via Dolorosa, doamna era foarte elegantă, cu pălărie cu pene, pantofiori finuţi, etc. Era ciudată în peisajul acolo. Acolo te duci lejer, că urci. Am zis că poate aşa arată dânsa respectul pentru locul acela. 

La un moment dat, pe Via Dolorosa, stătea un bărbat de care parcă ziceai că e Iisus. Era îmbrăcat cu pânză de sac, avea şi faţa potrivită. Mie mi-a atras atenţia. Era un cerşetor. Am intrat în vorbă cu el. Un om foarte simpatic şi foarte deştept. Nu avea absolut nimic, aşa că l-am întrebat de ce cerşeşte acolo. A zis că îi trebuie un loc să doarmă, aşa că stă acolo ca să facă banii pentru hostel. Şi a zis că dacă mai primeşte şi ceva de mâncare, e bine, dacă nu, nu e nicio problemă. Între timp, a venit şi restul grupului. I-am făcut cunoştinţă cu grupul, i-am spus că suntem din România. 

Înainte de asta, el m-a întrebat dacă mă poate îmbrăţişa. I-am spus că sigur şi l-am luat în braţe. Când a venit şi restul grupului, s-a îmbrăţişat şi cu ceilalţi şi a mers şi spre doamna respectivă. Aceasta a spus 'nu, dragă, că eşti murdar'. Doamna era singura care vorbise despre religie, despre ce înseamnă Dumnezeu, etc. 

Nu m-am putut abţine... M-a enervat această ipocrizie dusă la extrem... Mai ales că omul se deschisese atât de mult în faţa noastră. Era un om mişto. Şi am văzut expresia lui când a fost refuzat. A fost de înţelegere, dar s-a simţit rău, am văzut asta. Deşi el a încercat să mascheze. Acestea sunt persoanele care vorbesc de responsabilitate şi empatie, şi habar nu au ce înseamnă asta, de fapt", a declarat Carmen Tănase în podcastul lui Radu Ţibulcă.

 „Noi am ajuns pe 10 septembrie la New York. Prietenii mei din America mă duseseră înainte la Turnuri, să văd toată priveliștea de sus, i-am promis unei prietene că o duc și eu pe ea, dacă avem liber, pe 11 septembrie. I-am zis clar: Fetiță, te duc să vezi miliarde de luminițe, dar seara”. Era un plan. Doar că dimineața a fost atentatul, ceva groaznic, abia la al doilea avion intrat în Turnuri am realizat că e atentat, la primul credeam că e un film american”, a povestit Carmen Tănase la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Florin Răvdan | Dată: 18 feb 2022, 12:45

Anca Țurcașiu, foto Instagram

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

Mihaela Tatu, foto Facebook

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihaela Tatu EXCLUSIV

Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu a făcut un profit uriaș din afacerea sa: ”Cazarea pentru o noapte este...”

Sursa foto: Andra, Instagram

Care este numele real al Andrei Măruță. Foarte puțină lume știe cum o cheamă pe artistă

Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Exclusive Studio!

”Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”. Informații îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Adda, foto Instagram

De la cine a luat Adda boala Lyme. Abia acum s-a aflat: „S-a întâmplat cel mai probabil congenital”

Cornel Constantiniu, captură Youtube

Cornel Constantiniu, în doliu. Anunțul făcut de soția artistului: “Au murit înaintea lui. Este o minune că el trăiește”

Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan, răsfățată de ziua numelui cu un cadou spectaculos. Impresara radiază de fericire

Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „A doua minune din viața mea!”

Maria Dragomiroiu, captură video Facebook

Maria Dragomiroiu, filmată în timp ce își tunde părul. Ritualul inedit al artistei: Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire