Carmen Tănase speră ca TikTok-ul să se monetizeze. De ce are actrița nevoie de bani: „Este visul meu să fac...”
Data publicării:
Carmen Tănase a dezvăluit ce ar face cu banii câștigați din TikTok.

Carmen Tănase a devenit în ultima vreme din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar TikTok-ul nu face o excepție. Chiar dacă și-a făcut cont dintr-o glumă, mare actriță a fost surprinsă să vadă ce oferă această nouă platformă și cât de bine reacționează publicul la videoclipurile postate de ea. Aceasta a strâns o comunitate impresionantă de fani pe TikTok și ar fi foarte fericită dacă această rețea s-ar și monetiza, astfel încât să îmbine utilul cu plăcutul.

„Să se monetizeze mai repede că deja s-a pierdut timp. Ce să fac cu banii? O să zic acum ceva și lumea o să zică: „Du-te, hai pleacă de aici!”. Îi dau. Ce să fac? Îi dau cui are nevoie.

Dacă se monetizează Tik Tok-ul nu mai am nicio problemă. Că e plin. Eu mi-am făcut contul dintr-o glumă. Eu crezând că Tik-Tok-ul e ceva pentru copii mici, la cum sună, nu am știut că este și pentru oameni mari. Dintr-o glumă, la o emisiune, mi-a făcut o domnișoară contul, că eu nu știu nici parole, nimic, sunt praf. Și tot dintr-o glumă am zis că dacă intru „îi sparg” și i-am „spart”. Am 4,9 milioane de vizualizări la primul video. M-a luat și pe mine prin surprindere. Așa că și din asta aș putea face bani, nu? Cred că o să vină toți câinii la adăpostul ăla, nu o să dau niciunul afară că mai bine ca la adăpostul ăla nu o să fie nicăieri”, a mai povestit Carmen Tănase pentru Ego.ro.

Carmen Tănase s-a mutat cu fiul său, în casa de la țară: ”Mă scoate din sărite. E o zodie cu coarne”

Ce ar face Carmen Tănase dacă ar câștiga bani din TikTok

Dacă ar câștiga mai mulți bani, Carmen Tănase nu i-ar păstra pentru interese personale, ci i-ar investi într-un adăpost pentru câini. Actrița visează de multă vreme să construiască un astfel de așezământ și, spune ea, într-o zi chiar va reuși să-și ducă planul la bun sfârșit.

„Adăpostul de câini este visul meu să fac la un moment dat în viața asta. Chit că l-oi face la 80 de ani, dacă îi apuc. Las mai departe cuiva să se ocupe. Bine, eu aș vrea să fac mai multe lucruri. Asta este cel mai la îndemână pentru un buget  mărișor, dar cât de cât accesibil. Dar, așa, am în cap să fac un așezământ, că nu pot să-i zic azil, pentru bătrâni, cum nu a mai fost vreodată. Așa cum și un adăpost de câini cum nu a mai fost vreodată în România. Adică eu am în cap, capul meu lucrează tot timpul. Bani nu am.”, a mai spus actrița.

Carmen Tănase, motivul pentru care nu a condus mașina 20 de ani. Actrița s-a reapucat acum: „Nu am avut încotro”

„Aș vrea să fie făcut de mine”

„Aș putea să conving oamenii să dea bani, să doneze, dar aș vrea să fie făcut de mine. Aș vrea cu banii mei. Ce face Codin Maticiuc este ceva incredibil, extraordinar, are o putere și o determinare extraordinară, dar eu vreau să trec la nivelul următor dacă se poate. Adică să aduc eu acești bani și în loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, unde se plimbă lumea cu bani, aș vrea să fac asta.”, a continuat aceasta.

În acest sens, actrița are și un model de viață, care își sacrifică toate plăcerile personale pentru a avea grijă de animale. Este vorba despre o prietenă de-a vedetei, pe care aceasta o respectă foarte mult pentru lucrurile pe care le face.

„Am un model. Am o prietenă care nu are niciun fel de problemă din punctul ăsta de vedere și în loc să se ducă să își bea cafeaua oriunde vrea ea, să se întoarcă cu avionul personal, are un adăpost de cai amărâți și ea se duce acolo și rânește la cai, îi oblojește și îi adună și pentru mine ea este model din punctul ăsta de vedere. O respect din tot sufletul pentru chestia asta.”, a conchis actrița.

Citește și: Cum se simte Marina Almășan, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19: „M-am infectat într-un spațiu deschis”. Când își reia jurnalista activitatea / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  adapost de caini  bani  Carmen Tănase 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel